13:07:42 04.06.2023
Stiri

Medvedev și-a pierdut controlul după decizia CPI în privința lui Putin: „Au vrut să arate că nu s-au c...t în pantaloni în fața celei mai mari puteri nucleare”

Actualitate 20.03.2023 11:59 Vizualizări591 Autor: Ziarul National
Medvedev și-a pierdut controlul după decizia CPI în privința lui Putin: „Au vrut să arate că nu s-au c...t în pantaloni în fața celei mai mari puteri nucleare” Profimedia


Dmitri Medvedev a postat pe Telegram un mesaj de o virulență extremă, fostul președinte rus fiind deosebit de furios după ce Curtea Penală Internațională a emis un mandat de arestare pentru Vladimir Putin. Postarea este plină de cuvinte vulgare și chiar amenință judecătorii CPI cu o lovitură de rachetă supersonică.

Medvedev a scris că această „CPI este de rahat, inutilă”.

„Pe cine a adus în fața justiției? Trei duzini de necunoscuți. Președintele Sudanului a scuipat pe aceste acuzații și, în ciuda unei lovituri de stat militare în propria sa țară, nu este disponibil pentru `justiție`. Ceilalți nu merită să fie menționați deloc. Cu alte cuvinte, eficiența ei este nulă”, a afirmat Medvedev, citat de Hotnews.

CITIȚI și Sub acuzare: În ce țări poate fi arestat Putin, dacă merge acolo

„O țară și liderii săi pot fi judecați în două cazuri: 1. când țara însăși a slăbit extrem de mult, aproape și-a pierdut suveranitatea și a îndrăznit să accepte un proces pentru ea însăși; 2. când țara a pierdut războiul și a capitulat. Este imposibil să se întâmple altfel. Și toată lumea înțelege acest lucru. Apropo, cel mai discreditat episod care a ucis credibilitatea aproape nulă a tribunalului a avut legătură cu crimele SUA în Afganistan și Irak. Curtea s-a c...t pe ea însăși și nu a putut face nimic”, a continuat el.

Înaltul oficial rus a spus, făcând referire la mandatul de arestare pentru Putin, că „judecătorii de la CPI se agită degeaba” și că doar au vrut să arate că nu „s-au c...t în pantaloni în fața celei mai mari puteri nucleare”.

În acest punct al mesajului său de pe Telegram, Medvedev trece la amenințări, transmițându-le judecătorilor CPI că toți oamenii sunt „sub Dumnezeu și sub (rază de acțiune) de rachete.

„Ne putem foarte bine imagina o lovitură hipersonic de la mică distanță din Marea Nordului, de pe o navă rusească asupra tribunalului, de la Haga. (...) Iar tribunalul este doar o organizație internațională mizerabilă, nu populația unei țări NATO. Așa că nici nu se va declanșa un război. Le este frică. Și nimănui nu-i va părea rău. Așa că, cetățeni judecători, priviți cu atenție spre cer...”, a mai scris el.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md