11:06:21 24.05.2022
Stiri

Maia Sandu, SOMATĂ de Igor Dodon să TACĂ și să nu mai spună niciodată că Rusia a fost IMPLICATĂ direct în RĂZBOIUL de pe Nistru: „Suntem într-un context geopolitic complicat... Coboară de pe TRON și ocupă-te de problemele oamenilor”

Actualitate 25.01.2022 17:14 Vizualizări7788 Autor: Ziarul National
Maia Sandu, SOMATĂ de Igor Dodon să TACĂ și să nu mai spună niciodată că Rusia a fost IMPLICATĂ direct în RĂZBOIUL de pe Nistru: „Suntem într-un context geopolitic complicat... Coboară de pe TRON și ocupă-te de problemele oamenilor”


Fostul președinte al R. Moldova, prorusul Igor Dodon, consideră că Maia Sandu nu trebuie să mai pomenească de faptul că Rusia a fost implicată direct în războiul de pe Nistru din 1992, deși există o decizie a Curții Europene a Drepturilor Omului care atestă acest lucru. În opinia lui Dodon, șefa statului trebuie să tacă, pentru a nu supăra Rusia și să se ocupe de problemele oamenilor.

Potrivit lui Dodon, șefa statului încearcă să dea vina pe Rusia pentru problemele cu care se confruntă acum R. Moldova.

„Vorba ceea: unui dansator prost îi încurcă… pachetul. Atunci când nu poți negocia și nu poți atinge rezultatul scontat în interesul țării, tu îi găsești vinovați pe ruși, pe nemți, pe cine vrei. Ești la putere și ai în mâini toată conducerea… ocupă-te de interesele oamenilor. Coboară de pe tron și ocupă-te de problemele pe care le au cetățenii în fiecare zi. Lasă aroganța și ocupă-te de ce vor oamenii. Suntem acum într-un context politic foarte complicat. Când cei mari se luptă între ei, noi, moldovenii, care avem o republică mică și neutră, nu trebuie să ne implicăm în aceste dezbateri”, a declarat astăzi Dodon.

Citește și: Președintele R. Moldova: „Războiul din Transnistria a fost o tentativă de a opri procesul de obținere a independenței Republicii Moldova”

Totodată, acesta este nemulțumit că R. Moldova dorește să-și intensifice colaborarea cu NATO.

„Încercarea de a discuta cu NATO… Ieri ministrul de Externe al R. Moldova a fost la NATO, două avioane cu armament din SUA au venit în R. Moldova în ultimele șase luni. Semnalele date de actuala guvernare mă fac să cred, cu regret, că R. Moldova vrea să participe în aceste dezbateri și dispute internaționale de partea SUA și Occidentului împotriva Rusiei. Este o greșeală, stimați conducători de vârf ai R. Moldova. Urmăriți interesele R. Moldova. Nouă nu ne trebuie război, nouă nu ne trebuie armament american sau rusesc, noi suntem țară neutră și trebuie să asigurăm pacea pentru cetățenii R. Moldova”, a mai spus Dodon.

Citește și: Separatiștii de la Tiraspol, REPROȘURI la adresa Chișinăului din cauza „intensificării colaborării cu NATO”. Subalternul lui Krasnoselski face trimite la „NEUTRALITATEA” R. Moldova, dar uită că în stânga Nistrului sunt trupe rusești

De menționat că reproșuri similare au fost adresate conducerii de vârf a R. Moldova și de către separatiștii de la Tiraspol, regiune în care s-au întețit exercițiile militare în ultimul timp.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

S. Taruta 25.01.2022 18:14

Există o hotarare a CtEDO prin care e recunoscut faptul că Rusia a ocupat Transnistria, și face secole ce le dorește inima și năravurile. Iar acest trădător kuliokar e gata să umble în patru labe și că un cățel nespalat e gata să se gudure înaintea rușilor.

Ion 25.01.2022 19:36

Exista un tratat de pace unde Boris Eltin a semnat o pace cu RM ! ma mir ca Dodon este inca in libertate tinand cont de kuiloace si alte pacate ale domniei sale ! Ar trebui sa aprecieze ca este inca liber sau sa plece la Moskva definitiv si domnia sa si toate rubedeniile sale !

ion 25.01.2022 21:55

M.Sandu e un lider national veritabil, pe cand nedumerirea Kulioc este un hot, tradator si penal ordinar, care s-a ingrasat de milioane, rusinos gudurandu-se pe langa curatorii lui din Kremlin.

panea 26.01.2022 10:02

koprofagul koprofag ramine

Lui Dondon! 26.01.2022 18:44

La Prunku, tradatorule ! Chiocul mic ! Va veni timpul sa raspunzi, scula kremlenista !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md