04:12:26 16.04.2024
Stiri

Locul din România care bate SUA și Noua Zeelandă. E adorat de turiștii străini. Ce are atât de special

Actualitate 24.07.2023 07:59 Vizualizări5865 Autor: Ziarul National
Locul din România care bate SUA și Noua Zeelandă. E adorat de turiștii străini. Ce are atât de special


Un loc din România este pur și simplu adorat de străini. Cei mai mulți turiști aleg să ajungă aici în loc să meargă în Statele Unite, ori în Noua Zeelandă.

Dacă românii se înghesuie în vacanțe exotice precum cele din Bali, Thailanda și nu numai, iată că străinii se înghesuie în România. Există un loc din țara noastră pur și simplu adorat.

Presa străină a realizat un top 10 al celor mai căutate destinații din lume. Cei mai mulți turiști străini iubesc aceste locuri și merg chiar și de mai multe ori, atunci când au ocazia.

Pe primele locuri nu sunt zone din Statele Unite și nici altele exotice. Rămâi surprins să afli și că un loc din România se află în top 5.

Conform topului realizat, locul din România adorat de turiștii străini este județul Mureș. Toți care ajung aici au ce face, fie că sunt activi sau nu.

De la numeroase hoteluri, tratamente SPA, până la obiective turistice precum Cetatea din Sighișoara, Palatul Teleki, Palatul de Cultură din Târgu Mureș ori Parcul Național Defileul Mureșul Superior.

Iar ce face și mai deosebit acest loc este ospitalitatea oamenilor din zonă. Se pare că mulți turiști aleg să revină aici tocmai datorită faptului că au fost tratați frumos.

Ce alte zone din lume sunt incluse în top 10 al celor mai căutate destinații la nivel mondial? Pe primul loc se află, surprinzător, Spania, mai exact La Rioja.

Locul doi este ocupat de Epirus, Grecia, iar mai apoi avem Austria Superioară. Locul patru este ocupat de Irlanda de Nord cu County Down, iar pe locul cinci avem județul Mureș din România.

De abia de pe locul șase încep destinații la care unii români visează. Topul este continuat de Marlborough din Noua Zeelandă și de Ninh Binh din Vietnam.

În clasament mai regăsim și Costa Rică, Limon, dar și Newfoundland & Labrador din Canada. Pe ultimul loc se află Dakota de Nord din Statele Unite.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md