07:07:00 24.05.2024
Stiri

Ion Ceban continuă să se VICTIMIZEZE în contextul ninsorii de ieri și-i numește „prostălani” pe cei care au îndrăznit să se plângă pe drumurile și trotuarele impracticabile: „Noi nu avem armată, nu avem poliție”

Actualitate 09.01.2024 12:51 Vizualizări1881 Autor: Ziarul National
Ion Ceban continuă să se VICTIMIZEZE în contextul ninsorii de ieri și-i numește „prostălani” pe cei care au îndrăznit să se plângă pe drumurile și trotuarele impracticabile: „Noi nu avem armată, nu avem poliție”


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, i-a numit „prostălani” pe care au îndrăznit să se plângă de calitatea proastă a lucrărilor de deszăpezire, în special pe trotuarele impracticabile din capitală. Edilul, ales să gestioneze astfel de situații, crede că toată lumea trebuie să aprecieze eforturile făcute de subdiviziunile Primăriei Chișinău, în contextul în care resursele ar fi limitate.

„Lumea trebuie să știe că efortul nostru și intervențiile au loc în condiții diferite decât posibilitățile la nivel național. Noi nu avem armată, nu avem poliție. Avem muncitori care sunt în ture obișnuite, nu doar atunci când avem situații de criză. Am văzut tot felul de „prostălani” care comentează în spațiul public diferite lucruri și îndrugă verzi și uscate, începând de la foști primari și alți experți care joacă cărți lângă sobă. Angajații și muncitorii subdiviziunilor noastre sunt și ei oameni, care lucrează în ture și se face maximum posibil, inclusiv cu cei din domeniul privat”, a spus astăzi Ceban, în cadrul ședinței operative a subdiviziunilor Primăriei.

Citește și: Un fost PRIMAR al capitalei EXPLICĂ de ce niște ninsori obișnuite BLOCHEAZĂ Chișinăul. „Metodele de deszăpezire din Chișinău sunt complet depășite, inutile și periculoase. Lucrurile trebuie schimbate din temelie, altfel va fi și mai rău”


Ceban susține că reprezentanții armatei ar fi trebuit să iasă și să pună mâna pe lopeți, pentru a deszăpezi capitala.

„În general, nu știu de ce avem nevoie de armată, cu cheltuieli de 35 de milioane pentru tot felul de zone pe la Băcioi, dacă nu am văzut niciun lucrător din armată implicat în acțiuni de deszăpezire. Apropo, „țipălăii” de la Partidul Acțiune și Solidaritate vin în fața Primăriei, să le dați câte o lopată și instrucțiuni cum se ține o lopată în mână”, a mai spus Ceban.

De menționat că ieri, 8 ianuarie, însuși Ion Ceban reclama calitatea proastă a lucrărilor de deszăpezire. „Am efectuat o inspecție prin oraș, iar intervențiile serviciilor specializate lasă de dorit, mai multe drumuri fiind înzăpezite. Am solicitat mobilizarea totală a efectivului, tehnicii speciale din dotare de la Î.M. „Spații Verzi”, Î.M. „Autosalubritate”, Î.M. „Apă – Canal Chișinău”, Î.M. Regia „Exdrupo”. Toți viceprimarii, șefii de direcții trebuie să monitorizeze situația din teren, cu accent pe carosabil, accesele în Chișinău și cele din suburbii”, a ales Ceban să se revolte public, într-un live pe Facebook, nu direct subalternilor săi.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

17.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Anatomia unui scanda...

13.05.2024 09:16 Nicolae Negru Nicolae Negru // Să nu râdem de Maria...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md