14:16:17 12.04.2024
Stiri

Gest ȘOCANT // Un bărbat și-a tăiat ambele picioare pentru a obține bani de la compania de asigurări

Actualitate 26.02.2024 19:27 Vizualizări979 Autor: Ziarul National
Gest ȘOCANT // Un bărbat și-a tăiat ambele picioare pentru a obține bani de la compania de asigurări


Un bărbat din Statele Unite a plătit o persoană care să îi taie ambele picioare, iar ulterior a simulat un accident de tractor, cu scopul de a încasa banii de la compania de asigurări.

El a reușit o perioadă să ascundă adevărul, dar, în cele din urmă, mai multe detalii care i-au scăpat l-au dat de gol.

Șeriful din comitatul Howell, Missouri, a spus că acest caz este cel mai bizar din istoria instituției pe care o conduce, arată Digi24.

Totul s-a petrecut în noiembrie 2023, când un bărbat de 60 de ani din Willow Springs și-a pierdut ambele picioare, spunea el, într-un accident de tractor. El a spus că a fost prins în dispozitivul rotativ care se atașează la tractoare pentru unele lucrări.

Povestea spusă de american le-a dat de gândit autorităților. Se pare că el își pierduse literalmente picioarele, pentru că membrele pur și simplu dispăruseră.

Ulterior, medicii au constatat că rănile erau mult prea drepte pentru a fi fost provocate de acel dispozitiv. Mai mult decât atât, bărbatul, care oricum era paraplegic, deci nu se putea mișca, nu a putut explica cum a ajuns în fața tractorului.

„Dacă ar fi fost prins de mașina de tuns, ar fi fost o baie de sânge. Am mai văzut astfel de accidente și nu a fost deloc așa”, a declarat Torey Thompson, locotenent la Biroul Șerifului din Howell.


Polițiștii și medicii chemați la locul accidentului au fost mirați să vadă că bărbatul de 60 de ani avea picioarele legate cu garouri, dar nu a putut să apună cine i le pusese imediat după accident și de ce persoana respectivă nu se afla la fața locului. Cu toate acestea, poliția a catalogat incidentul drept accident și a continuat cercetările, iar pe parcurs au apărut mai multe detalii ciudate. În final, ofițerii au descoperit că bărbatul l-a plătit pe un individ din Florida să-i taie picioarele cu o secure.

Bărbatul de 60 de ani pusese la punct un plan prin care să încasase bani de la asigurări. Pentru că, oricum, nu-și mai putea folosi picioarele, fiind paraplegic, s-a gândit să și le taie și să însceneze un accident. Cu toate acestea, el nu a mai avut curajul să revendice banii de la compania de asigurări, după ce și-a dat seama că poliția îl suspecta. Prin urmare, el nu va fi pus sub acuzare pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

05.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Politica penală sau ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md