05:24:38 09.07.2020
 
Stiri

GALERIE FOTO, VIDEO // Prezentatorul de televiziune Alexandu Fosa s-a MUTAT în… codru. Noua ocupație plină de ADRENALINĂ

Monden 01.08.2019 11:16 Vizualizări2284 Autor: Ziarul National
GALERIE FOTO, VIDEO // Prezentatorul de televiziune Alexandu Fosa s-a MUTAT în… codru. Noua ocupație plină de ADRENALINĂ


Prezentatorul TV Alexandru Fosa a decis să ia o pauză în televiziune și să promoveze modul activ de viață. El își propune să încurajeze oamenii obosiți de rutina zilnică și de zgomotul orașului să renunțe la sedentarism și să facă mai multă mișcare, într-un mod care să îmbine utilul cu plăcutul.

Printre proiectele sale prioritare sunt drumețiile, foarte populare în Occident, dar prea puțin cunoscute la noi. Această activitate presupune mersul pe jos, cu echipament special, în condiții nu tocmai ușoare, astfel încât participanții să obosească fizic, dar să se relaxeze, în schimb, din punct de vedere psihologic și emoțional. „Este o premieră pentru R. Moldova, pusă în practică de Complexul etno-cultural VATRA. Traseele includ câteva destinații turistice, care se găsesc în codrii Moldovei, cum ar fi Stejarul lui Ștefan cel Mare, Mănăstirea Căpriana, Izvorul Domnitorului și altele”, spune prezentatorul.

Persoanele mai energice, care preferă sporturile extreme, se pot angaja într-o cursă cu obstacole cu ATV-urile, care, în afară de adrenalină, le permite iarăși să descopere frumusețile din inima codrilor. Printre activitățile pe care vedeta de televiziune vrea să le promoveze este și zborul cu tiroliana, tirul cu arcul și aruncatul topoarelor, care, de asemenea, sunt puse la dispoziția doritorilor de Complexul VATRA.

Alexandu Fosa, care este un susținător fidel al sportului, este convins că, deși toată lumea conștientizează necesitatea activităților fizice, prea puțini o fac la modul practic. Și asta deoarece oamenii sunt mai atrași nu de sportul propriu-zis, ci mai mult de lucruri deosebite, care să-i intrige și să-i provoace. „Anume din acest considerent am ales să promovez unele activități sportive atipice, care să sporească interesul pentru modul de viață activ și sănătos”, a adăugat Fosa.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..

Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.07.2020 09:37 Nicolae Negru Nicolae Negru // Deznodământ rapid sa...

05.07.2020 13:59 Ziarul National GOLGOTA BASARABIEI ROMÂNEŞTI // 5-6 i...

03.07.2020 09:33 Nicolae Negru Nicolae Negru // În impas, regimul Do...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md