01:09:54 08.12.2023
Stiri

FOTO // Volodimir Zelenski, mesaj în LIMBA ROMÂNĂ în cadrul Summitului Comunității Politice Europene

Actualitate 01.06.2023 12:11 Vizualizări2006 Autor: Ziarul National
FOTO // Volodimir Zelenski, mesaj în LIMBA ROMÂNĂ în cadrul Summitului Comunității Politice Europene


Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, o prezență-surpriză la Summitul Comunității Politice Europene (CPE) de la Bulboaca, a postat un mesaj în limba română pe rețelele de socializare.

„Moldova și Ucraina sunt nu doar state vecine, dar și partenere de încredere. Vom continua să consolidăm cooperarea dintre țările noastre și împreună să contracarăm provocările Rusiei”, a scris Zelenski pe Facebook și Telegram.

Zelenski a recunoscut în cadrul unor declarații comune cu președinta Maia Sandu că nu i-a fost simplu să ajungă la Chișinău. De obicei, vizitele sale peste hotare sunt ținute în secret din motive de securitate.

CITIȚI și Volodimir Zelenski, la Bulboaca: „Ucraina este gata să fie în NATO, așteptăm doar confirmarea. Granțiile de securitate sunt importante nu doar pentru Ucraina, ci și pentru R. Moldova, pentru că Rusia și-ar dori să atace și alte zone din Europa”

„Mă bucur să fiu aici, nu a fost simplu să vin în R. Moldova, dar cum am mai zis, toți ucrainenii transmit mesajul că suntem alături de Moldova. Suntem bucuroși să mergem pe acest drum împreună. Mulțumim poporului moldovean pentru că ne-a găzduit refugiații, nu o să uităm niciodată acest lucru”, a precizat liderul de la Kiev.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md