23:29:43 11.08.2022
Stiri

FOTO // Revista „TIME”, material complex despre „Trans-Oil”, cel mai mare grup agroindustrial din R. Moldova, și Vaja Jhashi

Actualitate 10.01.2022 13:41 Vizualizări6688 Autor: Ziarul National
FOTO // Revista „TIME”, material complex despre „Trans-Oil”, cel mai mare grup agroindustrial din R. Moldova, și Vaja Jhashi


Istoria de succes a grupului de companii din R. Moldova – „Trans-Oil Group” a ajuns pe paginile uneia dintre cele mai prestigioase publicații din lume. Este vorba despre Revista „Time”, cea care la finele anului trecut l-a declarat pe vizionarul Elon Musk, cel mai bogat om de pe planetă – „Omul anului 2021”.

„Trans-Oil Group”, cel mai mare grup industrial din Moldova, condus de Vaja Jhashi, se bucură de două pagini în ediția din decembrie 2021 a publicației.

Citește și: Vaja Jhashi a DEZVĂLUIT planurile de viitor ale Trans-Oil: „Noi acționăm concomitent în trei direcții, inclusiv pentru promovarea IMAGINII R. Moldova la nivel internațional. Suntem unica companie cu rating internațional independent”

Articolul se intitulează „Moldova. Înainte și după. Trans-Oil Group” și redă povestea grupului de companii „Trans-Oil”, bazele căruia au fost puse de cunoscutul om de afaceri Vaja Jhashi în 1995 și care a înregistrat rezultate răsunătoare nu doar pe plan național, ci mai ales pe plan mondial.

Citește și: Grupul Trans-Oil, emisiune adițională de 50 de MILIOANE la eurobondul curent de 450 de milioane de dolari: „Cererea investitorilor internaționali pentru noua noastră emisiune adițională este o mărturie suplimentară a performanței noastre”

„Investițiile și eforturile făcute de „Trans-Oil” și Jhashi în Moldova presupun unele dintre cele mai semnificative contribuții din sectorul privat pentru dezvoltarea infrastructurii și modernizarea tuturor segmentelor de grâne și oleaginoase din sectorul agricol al republicii. Jhashi se mândrește cu ceea ce oferă Moldovei. De altfel, activitatea de business a „Trans-Oil” – direct sau indirect – constă în contribuție de aproape 7% din PIB-ul Moldovei”, se arată în material.

„Noi ne-am asumat o serie de riscuri calculate și uneori am făcut greșeli, dar cumva aceste lucruri ne fac și mai mândri de ceea ce am reușit”, a declarat Vaja Jhashi, în cadrul interviului pentru „TIME”.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


ion 10.01.2022 14:01

Dacă ar și dezvălui onorariul/plata pentru acest articol atunci situația se limpezește.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

01.08.2022 09:15 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre s...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md