19:36:04 01.06.2020
 
Stiri

Filat, președinte cu ceas pe mâna dreaptă, ca Putin

Politică 08.12.2019 09:27 Vizualizări3560 Autor: Ziarul National
Filat, președinte cu ceas pe mâna dreaptă, ca Putin


Trustia, elegii politikoase
Ieri am discutat despre mizericordiosul subiect care l-a eliberat discret pe Filat. Debordantul Dodon dă vina pe firava Maia Sandu, iar Maia Sandu, curajoasă, dă vina pe lașul Dodon. La urma urmei, nu contează cine. Contează că l-au eliberat intempestiv și că poate purta cu mândrie la piept „Ordinul Republicii”, poate candida operativ la Președinție. Iar când doi se bat, al treilea câștigă. Filat să fie președinte, căci el merită mai mult decât Dodon să-l imite pe Putin, el a început primul. Iar Maia Sandu să mai aștepte recunoscătoare.
Păcat că nu i-au întors lui Filat și ceasul dăruit de Șor, ca să-l poarte pe mâna dreaptă, ca Putin, și cele cinci mercedesuri – iarăși cadou de la Șor, ar fi fost bine să i le întoarcă, fiindcă nu-i frumos într-o societate civilizată să-l lipsești pe cineva de cadourile primite la ziua de naștere. Mai cu seamă, că-s destul de scumpe, costă zeci de mii de euro și demonstrează cât de mult îl stima bancherul și diutifrigistul pribeag, Ilan Șor, pe premierul de succes proeuropean, Vlad Filat, ajuns azi la limanul dreptății. Să sperăm măcar că acum îi vor restitui Olgăi, juna licențiată în științele comunicării intime, dreptul să-și păstreze Porche-ul dăruit de Filat (căci dar din dar se face raiul, nu-i așa?), pentru momentele de comuncare plăcută cu Băsescu în pauze, iarăși la vila lui Șor.
Acum stau și mă gândesc: de ce cred toți canaliștii că Filat a fost eliberat de Maia sau Dodon? De ce îl scapă din vedere pe Plahotniuc și pe extratereștri? Numai nu-mi vorbiți, vă rog, de justiție că-mi vine să mă fac procuror general și să verific cine sunt prietenii care repară cabinetul proaspătului primar al Chișinăului, Iv Ceban.
Al vostru compensator, recurent, Ion Buraga.
Prietenii tăi merită să știe ASTA!
loading ..


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.06.2020 09:41 Nicolae Negru Nicolae Negru // Refugiul lui Ion Chicu

29.05.2020 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce va pierde Dodon

25.05.2020 09:25 Nicolae Negru Nicolae Negru // Geopolitica intrând ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Guvernul condus de Ion Chicu trebuie demis?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md