00:22:34 24.06.2024
Stiri

Dovada că vârsta e doar un număr. Ea 20, el 43: „Este dragostea vieții mele”

Știri 23.01.2019 18:03 Vizualizări2190 Autor: Ziarul National
Dovada că vârsta e doar un număr. Ea 20, el 43: „Este dragostea vieții mele” Sursa: clickpentrufemei.ro


Ea avea 20 de ani, iar el 43 atunci când s-au întâlnit pentru prima dată, într-un autobuz. Acum, după trei ani, cei doi vor să demonstreze că diferența de vârstă nu contează atunci când te îndrăgostești, dar și să închidă gurile răutăcioșilor.

Laura Kreutzer, o tânără din Germania a pus ochii pe șoferul autobuzului cu care circula zilnic. Nu a mai stat pe gânduri și după ce i-a zărit numele pe ecuson, l-a căutat pe Facebook.

„Prietena mea, Laura, trebuia să călătorească în fiecare zi și mereu lua autobuzul condus de mine. Ea m-a plăcut, dar n-a îndrăznit să-mi vorbească. Peste câteva zile, mi-a scris un mesaj pe Facebook. Ne-am văzut peste câteva zile la o cafea și ne-am îndrăgostit. A fost dragoste la prima vedere. Ei i-a plăcut de mine cum arăt, dar și personalitatea mea. Și eu am avut aceleași sentimente față de ea. Ne-am plăcut de la început”, a povestit Kai.

Peste câteva zile s-au întâlnit la o cafea și, de atunci, formează un cuplu. Laura a spus că n-o deranjează deloc diferența de 23 de ani, dar pentru dragostea vieții ei, a rupt și legăturile cu familia ei, care n-a fost de acord nici într-un caz cu această relație.

Laura nu mai vorbește cu familia sa de mai bine de un an. Părinții ei au fost șocați de diferența de vârstă și nu vor să discute cu Kai, „ginerele” care e mai aproape de vârsta lor decât a Laurei.

Deși s-au îndepărtat de familiile lor și trebuie să facă față zilnic privirilor acuzatoare, cei doi sunt fericiți împreună și cred că pot depăși orice obstacol.

„Sunt oameni care nu ne zic nimic, dar ne aruncă priviri prostești și disprețuitoare când ne văd împreună. Mesajul nostru pentru cei care ne judecă este că avem multă dragoste de oferit unul altuia și nimic nu ne poate împiedica să facem asta”, au mai spus cei doi.

Sursa: clickpentrufemei.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md