05:37:53 03.12.2021
Stiri

Dodon se prezinta că OM DE STAT la întrevederile sale PRIVATE din Moscova? Acesta susține că vrea să aducă „Gazprombank” în R. Moldova. „Rusia este un partener strategic al Moldovei”

Actualitate 22.10.2021 15:59 Vizualizări6640 Autor: Ziarul National
Dodon se prezinta că OM DE STAT la întrevederile sale PRIVATE din Moscova? Acesta susține că vrea să aducă „Gazprombank” în R. Moldova. „Rusia este un partener strategic al Moldovei”


Socialistul Igor Dodon se comportă ca om de stat la întrevederile sale private din Federația Rusă. În cadrul întrevederilor pe care le are la Moscova, Dodon afirmă că Rusia, care a micșorat cu 35% livrările de gaze pentru luna octombrie, este „un partener strategic al R. Moldova”.

„În cadrul vizitei de lucru la Moscova, am avut o întrevedere cu Roman Panov, prim-vicepreședinte al SA „Gazprombank”. Am discutat o serie de chestiuni legate de interacțiunea țărilor noastre în domeniul economic, comercial și financiar. Am subliniat că Rusia este un partener strategic al Moldovei, din care motiv trebuie să depunem toate eforturile în vederea restabilirii nivelului precedent de interacțiune”, a spus Dodon, care conduce ONG-ul Asociația Obștească „Uniunea de Afaceri Moldo-Rusă”, fondată acum câteva luni.

În același context, Igor Dodon vrea să aducă banca respectivă în R. Moldova.

„Consider foarte important din punct de vedere strategic ca o bancă mare din Rusia să apară pe piața bancară a R. Moldova. Sunt sigur că acest lucru va da un impuls suplimentar dezvoltării relațiilor de afaceri moldo-ruse, va spori competitivitatea și calitatea serviciilor bancare în Moldova”, a scris Dodon pe canalul său de Telegram.

Amintim că Igor Dodon a declarat că renunță la mandatul de deputat și la șefia PSRM. La o zi după ce a făcut anunțul respectiv, Igor Dodon a plecat în Federația Rusă.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Ion 24.10.2021 01:39

Acest individ trebuia deja arestat. Uite ce inepție si aberații este in stare ! Rusia este dușmanul secular #1 al RM ! Ce vrea acest individ să facă este tradare națională ! Pe el cu potera !

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

26.11.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // România și nevoia de...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md