06:53:32 20.06.2024
Stiri

Dodon este îndemnat să meargă printre oameni și să-i întrebe dacă vor alegeri ANTICIPATE. „El PARAZITEAZĂ. Pentru Dodon - cu cât mai rău este pentru oameni, cu atât mai bine pentru el… Este foarte energic după ce a venit de la Moscova…”

Actualitate 09.10.2021 20:56 Vizualizări4189 Autor: Ziarul National
Dodon este îndemnat să meargă printre oameni și să-i întrebe dacă vor alegeri ANTICIPATE. „El PARAZITEAZĂ. Pentru Dodon - cu cât mai rău este pentru oameni, cu atât mai bine pentru el… Este foarte energic după ce a venit de la Moscova…”


Socialistul Igor Dodon încearcă să profite de pe urma ultimelor evenimente legate de reținerea procurorului general suspendat, Alexandr Stoianoglo, iar din acest motiv, după ce a revenit de la Moscova, încearcă să organizeze un protest, consideră președintele Parlamentului și liderul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu.

Potrivit lui Grosu, solicitarea lui Dodon privind demisia in corpore a conducerii R. Moldova și organizarea alegerilor prezidențiale și parlamentare anticipate nu este împărtășită de cetățeni.

Citește și: Președintele Parlamentului nu crede în COINCIDENȚE: „Dodon a FUGIT din R. Moldova… avea biletul cumpărat. Eu mă mir de această coincidență. El e fioros doar când fuge”

„Eu îi recomand domnului Dodon, care este foarte energic după ce a venit acasă… foarte bine că a revenit acasă. Deci, eu îi recomand în legătură cu ideile acestea ale lui cu alegeri parlamentare anticipate să iasă în stradă, să meargă pe la piață și să le propună oamenilor alegeri. Mă îndoiesc că va avea curaj să facă asta. Dar ce ține de protestul anunțat de el: da, ei au dreptul să protesteze. Să respectele legea și noi vom crea condiții pentru ca toți care vor să protesteze când doresc”, a declarat Grosu într-o emisiune de la RTR Moldova.

Citește și: Dodon a PLECAT din R. Moldova în ziua în care a fost reținut Stoianoglo. Socialistul se așteaptă să-i fie deschise DOSARE penale. „Eu sunt sigur că vor începe PROTESTELE. Putem scoate zeci de mii de oameni în piață”

Sursa citată a subliniat că Dodon vrea să revină în centrul atenției, după ce practic nu este vizibil în Parlament.

„Socialiștii vor să paraziteze pe seama acestor cazuri de rezonanță cu Alexandr Stoianoglo. Ce vom face noi? Vom veni cu pachete sociale pentru a ajuta oamenii să nu resimtă eventualele scumpiri. Pentru Dodon - cu cât e mai rău pentru oameni, cu atât mai bine pentru el. Vrea să-și revină după loviturile primite la prezidențiale și parlamentare. Lasă să încerce, dar planurile noastre nu coincid. Noi avem planurile noastre. Dacă ar fi idei bune de la ei, atunci promit că noi le vom vota în Parlament”, a conchis Igor Grosu.

Citește și: DECLARAȚIE // „Dodon să fie ARESTAT chiar la scara avionului. Stoianoglo a fost înlăturat, iar acum nimic nu-l împiedică pe Dumitru Robu să CORECTEZE greșeala făcută de procurorul general suspendat”

Amintim că liderul socialiștilor, Igor Dodon, revenit vineri de la Moscova, a anunțat un protest de amploare pentru ziua de duminică, 10 octombrie. Acesta cere ca toate forțele politice să iasă în stradă fără însemne de partid și să ceară demisia in corpore a actualei conduceri a R. Moldova, în frunte cu Maia Sandu, Igor Grosu și Natalia Gavrilița.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md