12:10:21 04.07.2022
Stiri

DOC // Socialistul Dodon vrea să „INVADEZE” spațiul public din R. Moldova cu acțiunile organizației sale „non-profit”. Acesta e gata să ofere BANI grei pentru a demonstra cât de importantă este Rusia pentru mediul de afaceri din R. Moldova

Actualitate 17.03.2022 09:35 Vizualizări7017 Autor: Ziarul National
DOC // Socialistul Dodon vrea să „INVADEZE” spațiul public din R. Moldova cu acțiunile organizației sale „non-profit”. Acesta e gata să ofere BANI grei pentru a demonstra cât de importantă este Rusia pentru mediul de afaceri din R. Moldova Telegram


Socialistul Igor Dodon avea planuri mari cu Uniunea sa de afaceri moldo-ruse, înainte ca Rusia să invadeze Ucraina. Acesta intenționa să le arate moldovenilor, prin intermediul postului public de televiziune, „cum se dezvoltă cooperarea dintre mediul de afaceri rus și cel moldovenesc, în domenii de interes reciproc”. Pentru aceasta, era gată să plătească bani frumoși, susține directorul general al IP Compania „Teleradio-Moldova”, Vlad Țurcanu.

„Absorbit de multiplele probleme cotidiene pe care le am la „Teleradio-Moldova” și de proiectele de dezvoltare în derulare, peste care s-au suprapus condițiile speciale în care lucrăm de când a început războiul în Ucraina, am întârziat să răspund unei scrisori ce mi-a fost adresată la începutul lunii februarie. Am decis să-mi repar această greșeală și, fiindcă „Teleradio-Moldova” e o instituție publică, găsesc de cuviință să consult societatea în această privință. Vă întrem, așadar: ce părere aveți despre această inițiativă? Ce ar trebui să-i răspund acum acestui cetățean?”, a scris Țurcanu într-o postare pe Facebook.

Printre altele, Igor Dodon își dorea ca toată R. Moldova să-l vadă cum organizația sa „non-profit” contribuie la dezvoltarea cooperării cu Rusia. Acesta a solicitat o ofertă de preț privind elaborarea a trei reportaje comerciale lunare, care să fie difuzate de cinci ori la Moldova 1. Colaborarea urma să se întindă pe toată durata anului 2022.

Citește și: Mesagerul Kremlinului în R. Moldova, AMENINȚĂRI DIRECTE la adresa actualei guvernări: „Partenerii noștri din Est sunt atenți la fiecare mișcare NEPRIETENOASĂ. Și nu doar acordă atenție, ci și reacționează rapid...”

De menționat că, de la începutul războiului declanșat de Vladimir Putin în Ucraina, Igor Dodon a tot avertizat autoritățile din R. Moldova să fie „neutre” și să nu se expună negativ în privința „partenerului strategic” Rusia. Mai mult, ieri Dodon chiar a avertizat Chișinăul să nu voteze, alături de partenerii occidentali, pentru excluderea Rusiei din Organizarea Mondială a Comerțului (OMC) și, totodată, pentru neadmiterea Belarusului în această structură.

„Le-a fost frică să se alăture în mod deschis la sancțiunile anti-Rusia impuse de Occident și acum profită de „umbrela” OMC pe ascuns, să provoace anumite daune Rusiei și Belarus. Vreau să mă adresez către reprezentanții actualei guvernări - nu veți reuși s-o faceți pe ascuns. Partenerii noștri din Est sunt atenți la fiecare mișcare neprietenoasă. Și nu doar acordă atenție, ci și reacționează rapid. Prin acțiunile voastre, subminați neutralitatea R. Moldova și oferiți motive celorlalte state să pună la îndoială acest statut și, respectiv, transformați R. Moldova într-un instrument de presiune al unor țări asupra altora”, a amenințat prorusul Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante

Huniunea dondonistă 17.03.2022 10:18

Bă, dondowne ! Nu te cracana tare, iți vor crapa bădrajii. Putler îți va cere banii înapoi, lui i-au rămas doar hârtii, numite ruble rusești !

sarbu 17.03.2022 11:16

Cum califica SIS-ul actiunile lui Dodon in folosul kremlinului, mai ales in contextul razboiului sangeros din Ukraina?

ion 17.03.2022 11:35

Kulioc trebuie alaturat soratnicilor aflati deja in penitenciar.

Ciobanu 17.03.2022 11:38

Dodoane, tu ai devenit DESCREERAT ca și stăpânul tău - ucigașul putin. Cum poate fi rusia mongolă partener cu R.Moldova, dacă ea este agresoară față de noi?

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
04.07.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Platforma 2, CUB

01.07.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despre sancțiuni

27.06.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // „Noua Românie mare” ...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md