11:24:33 21.02.2024
Stiri

Dmitri Medvedev admite că Occidentul are suficiente arme pentru a distruge Rusia: „Să nu ne facem iluzii”

Actualitate 24.01.2023 17:28 Vizualizări976 Autor: Ziarul National
Dmitri Medvedev admite că Occidentul are suficiente arme pentru a distruge Rusia: „Să nu ne facem iluzii”


Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, actual vicepreședinte al Consiliului de Securitate, a acuzat din nou Occidentul, într-o postare pe Telegram, că vrea „să distrugă” Rusia.

Mesajul a fost postat după reuniunea de la baza aeriană americană Ramstein din Germania a aliaților Ucrainei, unde s-a decis un nou ajutor militar pentru țara atacată de Rusia.

„Alocarea de arme grele pentru Kiev nu lasă nicio îndoială că dușmanii noștri vor încerca la nesfârșit să ne destrame sau mai bine zis să ne distrugă. Și au destule arme. Dacă este necesar, vor începe să producă altele noi. Prin urmare, nu este cazul să ne facem iluzii”, a scris Medvedev pe Telegram.

„Care sunt concluziile? În primul rând, va fi foarte greu. În al doilea rând, în cazul unui conflict prelungit, la un moment dat se va forma o nouă alianță militară din acele țări pe care le-au luat americanii și haita lor de câini castrați. Acest lucru s-a întâmplat întotdeauna în istoria omenirii în timpul războaielor lungi. Și atunci Statele vor arunca bătrâna Europă și rămășițele nefericiților ucraineni, iar lumea va ajunge din nou la o stare de echilibru. Dacă nu cumva va fi prea târziu”, a mai scris el, potrivit Digi24.

La reuniunea de la Ramstein, statele aliate au promis Kievului mai multe tipuri de arme, inclusiv vehicule de luptă pentru infanterie şi sisteme antiaeriene.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin în persoană și...

16.02.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Testul funcțional

12.02.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Relații paradoxale, ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md