03:43:52 14.07.2024
Stiri

Dezvăluirile care ar putea duce la PRĂBUȘIREA politică a lui Dodon înainte de PREZIDENȚIALE. Va urma un „serial AUDIO” în care șeful statului o făcea pe avocatul lui Plahotniuc în fața curatorilor săi de la Moscova

Actualitate 09.06.2020 10:26 Vizualizări5758 Autor: Ziarul National
Dezvăluirile care ar putea duce la PRĂBUȘIREA politică a lui Dodon înainte de PREZIDENȚIALE. Va urma un „serial AUDIO” în care șeful statului o făcea pe avocatul lui Plahotniuc în fața curatorilor săi de la Moscova


Președintele Igor Dodon, care se laudă că îi aparține meritul înlăturării lui Vlad Plahotniuc de la putere, va avea parte de o surpriză de proporții, susține vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari. Acesta afirmă că Dodon s-a împotrivit, pe 7-8 iunie 2019, unei alianțe cu Blocul „ACUM” și ar exista dovezi în acest sens.

„Igor Dodon își atribuie nejustificat meritul izgonirii lui Plahotniuc. De fapt, dânsul până în ultimul moment și-a dorit o alianță cu cel supranumit coordonatorul, cel care l-a făcut președinte. Acel serial „Trio criminală” din iunie 2019 reflectă exact intențiile adevărate ale lui Dodon. Schemele ilicite, finanțarea la negru. Înțelegerile obscure întotdeauna au fost mult mai aproape de sufletul negru al lui Igor Nicolaevici, decât o guvernare transparentă și democratică”, spune Slusari.

Citește și: VIDEO // Dodon își asumă TOATE MERITELE pentru înlăturarea lui Plahotniuc, oligarhul cu care negocia o nouă alianță și FEDERALIZAREA R. Moldova. Acesta și-a făcut și un FILM: „Blocul „ACUM” s-a alăturat președintelui pentru a da lovitura regimului”

Slusari anticipează că ar urma să apară dovezi privind intenția lui Dodon de a merge mai departe alături cu Plahotniuc.

„Sunt sigur că, după prăbușirea politică a lui Dodon sau poate chiar mai devreme, noi vom asculta și un serial audio cu mărturiile unor personaje, din care vom afla cu lux de amănunte cum actualul președinte se opunea vehement coaliției cu Blocul „ACUM” și era avocatul lui Plahotniuc în fața curatorilor săi. Știu sigur despre acest lucru. Nu era vorba de vreun joc de șah, ci de o partidă de frică sălbatică a lui Igor Dodon, cu ezitări interminabile, exact până în momentul ultimului șut în fund din partea Moscovei”, spune Slusari.

Vicepreședintele Parlamentuluui îl mai îndeamnă pe Dodon, care și-a făcut un film cu prilejul înlăturării lui Plahotniuc de la putere, să înceteze s-o mai facă pe eroul.

„Ați fost o umbră a lui Plahotniuc, trasă de sfoară atunci când a dispărut originalul. Dintr-o altă greșeală, produsă în noiembrie 2019, v-ați imaginat că puteți guverna republica, cu preluarea tuturor schemelor și metodelor fostului stăpân. În scurt timp, greșeala va fi reparată. Рождённому пешкой ферзём не быть! (Cel născut pion nu poate ajuge niciodată regină n.r.)”, a conchis Slusari.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.07.2024 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Loialitatea lui Alex...

08.07.2024 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Krasnoselski se plân...

05.07.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Va dispărea Republic...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md