11:59:00 26.09.2017
Stiri

Deșeurile din Chișinău vor putea fi depozitate la Bubuieci doar până pe 5 iulie: Autoritățile NU au găsit nicio alternativă

Social 26.06.2017 14:00 Vizualizări686 Autor: Ziarul National
Deșeurile din Chișinău vor putea fi depozitate la Bubuieci doar până pe 5 iulie: Autoritățile NU au găsit nicio alternativă Moldnova

Deșeurile menajere din capitală vor putea fi depozitate la gunoiștea de pe str. Uzinelor, în apropiere de suburbia Băcioi, doar până la 5 iulie curent.

Deși au rămas zile numărate până atunci, autoritățile capitalei nu au găsit, deocamdată, o nouă locație unde să fie transportat gunoiul din Chișinău în continuare.

Viceprimarul capitalei, Nistor Grozavu, a declarat astăzi că reprezentanții primăriei vizitează „diferite locații” care ar putea fi folosite pentru depozitarea deșeurilor din Chișinău: „O decizie definitivă încă nu a fost luată”.

Potrivit lui Grozavu, soluția ar fi totuși gunoiștea de la Țânțăreni, raionul Anenii Noi, acolo unde gunoaiele au fost duse până în anul 2010, iar locuitorii se împotrivesc și astăzi ca să fie reluată transportarea deșeurilor.

„Noi oricum trebuie să investim acolo pentru a instala stația de epurare, a consolida digul și alte lucrări. Oriunde ne-am duce, asta înseamnă investiții suplimentare”, a adăugat Grozavu.

Menționăm că, la începutul acestei luni, deșeurile din capitală nu au fost strânse timp de cinci zile, în curțile blocurilor formându-se mormane de gunoaie, după ce au protestat și locuitorii din Bubuieci care s-au plâns pe mirosul greu și probleme de sănătate.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Promo
Punct de vedere NAȚIONAL
25.09.2017 09:35 Nicolae Negru Maia Sandu, între Andrei Năstase și A...

22.09.2017 09:05 Nicolae Negru Republica orfană: Va fi lichidată fun...

20.09.2017 12:20 Nicolae Negru Lupul sătul al propagandei ruse și oa...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că UE trebuie să revizuiască Acordul de asociere și să suspende finanțarea R. Moldova, după aprobarea sistemului electoral mixt?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md