11:29:02 19.05.2022
Stiri

Cu Plahotniuc era mai bine sau încă o dată despre sexul îngerilor

Actualitate 12.12.2021 10:58 Vizualizări2594 Autor: Vitalie Hadei
Cu Plahotniuc era mai bine sau încă o dată despre sexul îngerilor


Trustia, elegii politikoase

Ieri am discutat despre Frontul Salvării Naționale, pentru salvarea lui Ilan Șor. Ideea îi aparține chiar lui Șor, care a lansat cu acest prilej un apel către celelalte partide frățești să se consolideze în jurul miliardului dispărut. Nu se mai poate răbda sub călcâiul Maiei Sandu, trebuie să ne răsculăm, să scoatem republicuța din captivitatea ei, cu Plahotniuc era mai bine! - declară Șor din ascunzișul său neidentificat, obscur.

„Într-adevăr, este frustrant când ți se interzice să-ți folosești banii furați în campanii electorale, când se pune limită la binefacerile electorale, care e totuși o formă de restituire a miliardului furat în porții mici, pe parcursul anilor... Alții, zgârciți, nu restituie nici atâta, își cumpără insule în Marea Mediterană, - spuse Colesovnazadov. De aceea, eu îl apreciez pe Șor, care a furat, dar ne dă și nouă”.

„Ne dă cu țârâita! De ce nu plătește el majorarea salariilor la deputați și judecătorii Curții Constituționale, ca să ajute bugetul?”, propuse Dr P.Stuh.

„Păi, tocmai de aceea s-a propus majorarea, ca ei să nu primească plicuri de la Șor sau Plahotniuc! E o formă de protecție. Crezi că-i ușor să fii cinstit, când ești asaltat din toate părțile cu plicurile sau „kuleoașele”? Eu am experiență și știu! Unii cădeau în genunchi și se rugau la mine să iau plicul lor!”, se lăudă Colesovnazadov.

„Și mie de ce nu mi-a propus nimeni niciun plic?”, se interesă Cozonac.

„Cu siguranță, nu de aceea că te crede cineva cinstit!”, răspunse insinuant Colesovnazadov.

Așa s-a ajuns la ceartă.

„Ce ar însemna spusele prim-ministrei Natalia Gavrilița, care a spus că „schimbările demografice” o motivează să implementeze „politici sensibile la gen și prietenoase cu familia, astfel încât femeile și bărbații să aibă posibilitatea de a-și realiza, în egală măsură, aspirațiile profesionale și cele familiale”?", am întrebat eu ca să schimb tema discuției.

S-a lăsat o liniște ca după exterminarea dinozaurilor.

„Ce ar însemna asta? - m-am adresat Georgetei, - tu, ca femeie, cred că pricepi mai bine ce spune altă femeie”.

„Logica e fără gen! Nu există logică femeiască sau bărbătească!” - se revoltă Georgeta. „Aceasta înseamnă că bărbații și femeile vor fi stimulați să se reproducă prin metode tradiționale, adică prin sex, în familii ortodoxe și de alte confesiuni".

„Din punctul meu de vedere, „politici sensibile la gen și prietenoase cu familia” sugerează că sexul persoanelor nu contează în familie, ci doar genul, atâta timp cât ele conviețuiesc pașnic”, adăugă sanitara Vera.

Alte opinii nu au fost exprimate.

Acum stau și mă gândesc la sexul sau genul, dacă vreți, al îngerilor - o problemă seculară care nu a fost rezolvată până azi.

Al vostru cotiledon, Ion Buraga
Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

13.05.2022 09:09 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putiniștii și libert...

09.05.2022 09:19 Nicolae Negru Nicolae Negru // A doua „eliberare”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md