14:32:55 02.10.2023
Stiri

VIDEO // Colaborarea momentului: Smiley și Horia Moculescu au lansat o piesă împreună. „Muzica n-are granițe, bariere și vârstă”

Actualitate 29.11.2022 11:11 Vizualizări1881 Autor: Ziarul National
VIDEO // Colaborarea momentului: Smiley și Horia Moculescu au lansat o piesă împreună. „Muzica n-are granițe, bariere și vârstă” Unica.ro


Muzica n-are granițe, bariere și vârstă – O demonstrează cea mai nouă colaborare dintre Smiley și maestrul Horia Moculescu. Cei doi au lansat piesa „Și astăzi, și mâine”, inspirată dintr-o poveste adevărată. Smiley și Horia Moculescu sărbătoresc împreună frumusețea fără vârstă a muzicii printr-o colaborare. De muzică s-a ocupat chiar maestrul, în timp ce versurile piesei sunt semnate de Dana Dorian.

Cei doi au făcut și primele declarații cu privire la această colaborare. Smiley speră că piesa va trece peste limita pe care o așează timpul și va fi ascultată cu mare emoție de către toată lumea.

„M-a onorat foarte tare că domnul Moculescu a vrut să-i cânt această piesă. Mi-a plăcut absolut totul la ea, de la muzică, la orchestrație, și versuri. E o piesă deosebită și îi mulțumesc că s-a gândit să o cântăm împreună. Sper ca oamenii să aprecieze pur și simplu muzica, să treacă peste limita pe care o așează timpul și percepția asupra lui. Muzica n-are granițe, bariere și vârstă. Muzica ESTE și atât!”, a declarat Smiley, citat de unica.ro.

La rândul său, maestrul s-a declarat încântat de colaborarea sa cu juratul de la Vocea României și speră că piesa va ajunge direct în sufletele oamenilor.

„Am știut că Smiley îmi va cânta această melodie, scrisă într-un moment de grație, la care Dana Dorian a găsit cele mai inspirate cuvinte, iar forma clasică de standard a fost îmbrățișată de echipa de la HaHaHa Production. Succes, Andrei!”, a spus marele artist Horia Moculescu. „Și astăzi, și mâine” este o co-producție HaHaHa Production și Cat Music, iar clipul piesei a fost filmat la Opera Națională din București.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.10.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ion Druță, ideologul...

29.09.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mărul transnistrean ...

27.09.2023 08:52 Cazimir Țino Cazimir Țino // UNIREA – IDEAL NAȚIONAL

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de acord ca R. Moldova să părăsească structurile Comunității Statelor Independente (CSI)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md