14:18:00 18.12.2018
 
Stiri

Circa 600 de medici de familie din R. Moldova vor să lucreze în cabinete proprii: Termenele de depunere a dosarelor pentru obținerea practicii libere a medicinei de familie au fost prelungite

Social 20.11.2018 17:09 Vizualizări639 Autor: Ziarul National
Circa 600 de medici de familie din R. Moldova vor să lucreze în cabinete proprii: Termenele de depunere a dosarelor pentru obținerea practicii libere a medicinei de familie au fost prelungite

Termenele de depunere a cererilor privind atribuirea practicii libere a medicului de familie au fost prelungite, până la acoperirea tuturor pozițiilor libere a medicilor titulari.

Anunțul vine de la Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale care face referire la solicitările medicilor de familie, care sunt în proces de pregătire a dosarelor și nu au reușit depunerea acestora la minister până la data anunțată anterior.

Până în prezent, la minister au fost depuse circa 600 de dosare pentru obținerea practicii libere a medicului de familie.

Amintim că autoritățile și-au propus să reformeze medicina de familie din R. Moldova.

Astfel, medicii de familie vor putea să-și deschidă cabinete individuale, fapt care va spori veniturile medicilor de familie și va îmbunătăți calitatea serviciilor medicale prestate populației.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.12.2018 09:19 Ziarul National Și tu, Lukașenko?

10.12.2018 09:31 Nicolae Negru PLDM, un pas umilitor, dar corect

07.12.2018 09:24 Nicolae Negru O coaliție cu PD este inevitabilă

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md