05:06:44 29.01.2023
Stiri

​Nu va exista PACE „durabilă”, dacă Rusia câştigă RĂZBOIUL pornit împotriva Ucrainei. Secretarul general al NATO: „Ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ce se întâmplă pe front”

Actualitate 25.11.2022 16:59 Vizualizări1327 Autor: Ziarul National
 ​Nu va exista PACE „durabilă”, dacă Rusia câştigă RĂZBOIUL pornit împotriva Ucrainei. Secretarul general al NATO: „Ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ce se întâmplă pe front”


Nu va exista o pace "durabilă", dacă Rusia câştigă războiul din Ucraina, avertizează Jens Stoltenberg, care urmează să ajungă luni în România. Șeful NATO a reiterat sprijinul pentru Ucraina, declarând că ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă.

„NATO va continua să fie alături de Ucraina atâta timp cât va fi nevoie. Nu vom da înapoi”, a declarat Jens Stoltenberg într-o conferinţă de presă susţinută înaintea reuniunii miniştrilor de externe din Alianţă care va avea loc săptămâna viitoare la Bucureşti.

El a anunţat că NATO îşi va spori ajutorul „neletal” pentru Ucraina. În ceea ce priveşte decizia de a trimite sau nu mai multe unităţi de apărare aeriană în Ucraina, aceasta aparţine statelor membre, este o decizie „naţională”, a precizat şeful NATO, în condiţiile în care Polonia ceruse Germaniei să trimită sistemele Patriot ale SUA în Ucraina.

„Multe războaie se încheie prin negocieri, dar ceea ce se întâmplă la masa negocierilor depinde de ceea ce se întâmplă pe câmpul de luptă”, a spus Stoltenberg.

Secretarul general al NATO a adăugat însă că nu va exista „pace durabilă”, dacă Rusia câştigă în Ucraina. El a subliniat, de asemenea, că Finlanda şi Suedia trebuie să fie primite ca „membri cu drepturi depline" ai alianţei, în condiţiile în care Ungaria şi Turcia sunt singurele care nu au ratificat încă aderarea celor două state la NATO.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Miticu Mitica 26.11.2022 08:00

https://evz.ro/afla-adevarul-despre-interventia-sovieticilor-in-eliminarea-lui-nicolae-ceausescu-a-aparut-editia-a-ii-a-a-volumului-planul-nistru-1989.html Istoria se repeta. Romania a réusit sa nu stea in ghearele Rusiei datorita lui Ceausescu. La "révolutia" din 89 lovitura de stat prin Care linia sovietica prelua puterea in Romania prin intermédiarul KGBistor Iliescu si Brucan a esuat de asemeni. In Romania a invins forta populara. Singura garantie de securitate in fata Rusiei a fost bunastarea econimica, démocratie si nu in ultimul rand garantia securitatii oferita de NATO. Romania s-a rupt timpuriu de alfabetul chirilic si relativ récent, pe vremea lui Ceausescu de biserica rusa trecand la ortodoxismul cu calendar de tipul Greciei. Grecia a folosit aceasta mztoda din aceleasi motivé mult mai timpuriu, mai ales ça alfabetul grecesc este cel din Care a fost adaptat de fratii Chiril so Metod ce au dat ceea ce astazi este numit alfabetul chirilic.

Miticu Mitica 26.11.2022 08:15

Turcia, membru NATO incalzeste reizbucnirea razboiului din Siria in ciuda avertismzntelor Rusiei. Asta ii mai trebuia sa fie implicata si in luptele de pe frontul Sirian !!! Tartus si Latakia rusesti la Medirerana sunt amenintate !!! Vor putea rusii sa duca 2 razboaie in acelasi timp ? De ce toti occidentului au parasit Mali ? Va izbucni un razboi si acolo unde Rusia este prezenta ? Va putea Rusia sa supporte costurile la Célé 3 razboaie ? Dar Al pierderilor umane ? De unde se va retrage Rusia mai intai ? Mali sau Siria ? Cum vor fi taxate aceste pierderi stratégice pentru Rusia ce se vrea actor global ? Eu cred ça Rusia va iesi complet din Africa pe foarte scurt termen. Si asa cum spunea Macron la discursul de investire : lumea va trece printr&o perioada tulbure timp de 10 Ani , dupa Care va deveni mai sigura ça niciodata . Asta inseamna ça Rusia va iesi si din Siria si va reveni in Ucraina la teritoriile de dinainte de razboi si ça pierde total contrôlul in Asia Centrala. DA astazi Ucrainienii apara devenirea intregului continent cu pretul vietii lor. SLAVA UKRAINI ...HEROIAM SLAVA

N-are importanta 26.11.2022 14:08

Perfect de acord: NU VA FI PACE, daca Ukraina nu va invinge RAUL. NU va fi pace nu doar in regiune,ci chiar in intreaga lume!!!

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
27.01.2023 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Toate statele sunt s...

27.01.2023 16:26 Ziarul National Au luat la pumni un bărbat noaptea, î...

25.01.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Problema identitară î...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că actuala guvernare a R. Moldova trebuie să schimbe Guvernul în anul 2023?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md