04:50:46 04.12.2023
Stiri

Caz ȘOCANT la Chișinău: O tânără a născut acasă și a pus bebelușul în CONGELATOR

Actualitate 24.01.2023 10:34 Vizualizări1555 Autor: Ziarul National
Caz ȘOCANT la Chișinău: O tânără a născut acasă și a pus bebelușul în CONGELATOR


A născut acasă și a pus bebelușul în congelator. Abia a doua zi a mers la spital fără copil, iar medicii au alertat polițiștii. Tânăra le-a explicat oamenilor legii că bebelușul s-ar fi născut mort, iar aceștia au inițiat un proces penal.

Medicii din Chișinău au sesizat Poliția în seara zilei de luni, 23 ianuarie, când o tânără de 20 de ani s-a adresat ca să-i ofere asistență medicală, după ce ar fi născut la domiciliu.

Femeia s-a prezentat la instituția medicală fără copil, declarând că acesta s-ar fi născut fără suflare, fapt ce le-a trezit suspiciuni medicilor.

Oamenii legii s-au deplasat la domiciliul tinerii și au stabilit că aceasta a născut duminică, pe 22 ianuarie, un copil în condiții casnice.

Femeia le-a declarat polițiștilor că, la naștere, copilul nu prezenta semne de viață și a decis să-l pună în congelator, ca ulterior să-l înmormânteze.

Medicul legist nu a depistat urme de moarte violentă pe corpul copilului, acesta fiind îndreptat la Centrul de medicină legală pentru efectuarea expertizei și stabilirea exactă a cauzei și momentului decesului.

Totodată, oamenii legii au stabilit că tânăra a încercat să ascundă sarcina în localitatea de baștină, iar cu puțin timp înainte de naștere a închiriat un apartament în capitală.

Poliția a inițiat un proces penal și cercetează cazul.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
01.12.2023 09:07 Nicolae Negru Nicolae Negru // România, la aniversare

01.12.2023 08:59 Ziarul National Nicolae Enciu // 1 Decembrie 1918: „R...

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md