06:52:41 19.06.2024
Stiri

Câștigătoarea promoției „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank” și-a primit cheile de la noua locuință

Actualitate 23.05.2024 09:59 Vizualizări3214 Autor: ZiarulNational
Câștigătoarea promoției „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank” și-a primit cheile de la noua locuință


Nadejda din Chișinău, marea câștigătoare a promoției ”Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank”, a intrat în posesia premiului – un apartament în Capitală. Ea este o tânără mămică, iar plata câștigătoare a fost efectuată cu cardul social Visa.

„Noutatea am aflat-o în perioada sărbătorilor pascale și a fost o bucurie enormă pentru noi. Am fost foarte uimită și am înțeles că e vorba despre mine, atunci când reprezentantul băncii mi-a spus ce tranzacție a fost câștigătoare și în ce farmacie a fost efectuată. Mulțumesc Moldindconbank și Visa pentru acest cadou. Totodată, vă mulțumesc pentru atitudinea profesionistă și bunăvoința cu care sunt întâmpinată de fiecare dată când pășesc pragul băncii”, a declarat fericita câștigătoare.

Cheile de la noua locuința au fost înmânate de către Dmytro Krepak, vicepreședintele Comitetului de Conducere Moldindconbank, și Natalia Casapciuc, director dezvoltare business Visa Moldova.

„Mereu alături – acesta este sloganul Moldindconbank și avem o deosebită plăcere să fim alături de clienții noștri în astfel de momente fericite pentru ei. În decurs de 4 luni ale campaniei noastre, organizată împreună cu Visa, au fost efectuate peste 500 000 de tranzacții, am împărțit sute de premii, iar acum am înmânat cheile de la premiul mare – un apartament în Chișinău. Felicitări clientei noastre, Nadejda, care a devenit proprietara unei frumoase locuințe”, a menționat Dmytro Krepak.

Natalia Casapciuc a precizat că Visa tinde să dezvolte și să susțină parteneriate și soluții care accelerează schimbările pozitive, deschizând noi oportunități pentru societate, afaceri și planetă.

„Visa este un lider global în tehnologiile de plată. Pe lângă implementarea instrumentelor inovative de plată, tindem să întărim comunitățile în care trăim și lucrăm, prin numeroase inițiative caritabile și sociale. Sunt extrem de bucuroasă că astăzi ducem la un bun final campania pe care am realizat-o împreună cu partenerul nostru Moldindconbank timp de 4 luni și astăzi oferim premiul principal”, a spus Natalia Casapciuc.

Promoția „Realizează-ți visul cu Visa și Moldindconbank” a fost organizată în perioada 18 decembrie 2023 – 18 aprilie 2024. În tombolele pentru premii au intrat automat tranzacțiile de minim 500 de lei cu orice card Visa de la Moldindconbank.

Moldindconbank – mereu alături!


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md