02:30:33 08.12.2023
Stiri

FOTO, VIDEO // Carte de vizită: Ce imagini vor „povesti” despre R. Moldova atunci când vor fi proiectate pe ecrane la „Eurovision 2023”, înainte ca Pasha Parfeni să urce pe scenă cu piesa „Soarele și luna”

Actualitate 04.04.2023 14:29 Vizualizări2990 Autor: Ziarul National
FOTO, VIDEO // Carte de vizită: Ce imagini vor „povesti” despre R. Moldova atunci când vor fi proiectate pe ecrane la „Eurovision 2023”, înainte ca Pasha Parfeni să urce pe scenă cu piesa „Soarele și luna” Art of Alex Buretz


O echipă de la postul britanic de televiziune BBC a fost săptămâna trecută în R. Moldova pentru a filma imagini care vor fi proiectate pe ecrane în timpul concursului „Eurovision 2023”, atunci când pe scenă va urca Pasha Parfeni.

Eroul filmărilor a dezvăluit locația aleasă pentru a prezenta lumii cât mai autentic R. Moldova - canionul care străbate Rezervația cultural-naturală „Orheiul Vechi”.

„În ciuda vremii extrem de reci, misiunea mea a fost să răspândesc un mesaj important pentru întreaga lume cu bucurie și optimism. Credeți-mă, a fost o misiune dificilă, pentru că nu mă puteam opri din tremurat și a durat o zi întreagă pentru a filma o carte poștală de 37 de secunde care va fi difuzată la televizor”, a scris Pasha pe pagina sa de Facebook.Pasha Parfeni va reprezenta R. Moldova la concursul „Eurovision 2023” cu piesa „Soarele și luna” și va urca al 10-lea pe scena de la Liverpool în prima semifinală, care se va desfăşura pe 9 mai.

Alături de Republica Moldova vor concura în prima semifinală reprezentanţii din Croaţia, Irlanda, Letonia, Malta, Norvegia, Portugalia, Serbia, Azerbaidjan, Cehia, Finlanda, Israel, Olanda, Elveţia, Suedia.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
06.12.2023 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino // Scena politică a R. M...

04.12.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Șoșoacă, Dodon, Voronin

01.12.2023 09:33 Cazimir Țino Cazimir Țino // Ziua Națională a Româ...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Vă afectează faptul că în R. Moldova a fost declarată stare de urgență, de la declanșarea de către Federația Rusă a războiului din Ucraina, iar deciziile urgente sunt luate de Comisia pentru Situații Excepționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md