13:01:44 23.09.2018
 
Stiri

Candu își face griji pentru Năstase: „Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar”

Social 13.06.2018 20:00 Vizualizări524 Autor: Ziarul National
Candu își face griji pentru Năstase: „Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar”

Președintele Parlamentului Andrian Candu, care este și ambasador al Siguranței Rutiere „Road Safety”, a luat atitudine după ce primarul ales al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, a fost surprins fără de centura de siguranță cuplată.

„Dragă Andrei Nastase, siguranța în primul rând, apoi like-urile și share-urile. Răspunde campaniei Road Safety, Eu port centura de siguranță. Vreau să te știu în siguranță, ca să am certitudinea că votul meu nu a fost în zadar, și vei reuși să demonstrezi că poți să faci treabă la primărie”, a ironizat Candu pe pagina sa de Facebook.

De menționat că primarul ales Andrei Năstase a făcut astăzi dimineață un live pe pagina sa de Facebook, uitând să-și cupleze centura de sigurață. „Vă rog să dați like și share, ca să fiu sigur că ne auzim și ne vedem”, spune Andrei Năstase în filmulețul video, în timp ce urcă în mașina.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md