00:55:26 21.04.2024
Stiri

Butonul din frigider care te ajută să eviți mirosurile neplăcute. Puțini știu de el

Actualitate 24.03.2023 07:18 Vizualizări5326 Autor: Ziarul National
Butonul din frigider care te ajută să eviți mirosurile neplăcute. Puțini știu de el


Frigiderul este aparatul electrocasnic care nu lipsește din nicio locuință. Este în priză non-stop, iar pentru a ne asigura că funcționează la parametri optimi, este nevoie să avem grijă de el. Chiar dacă îl cureți frecvent, de multe ori se întâmplă să capete un miros specific, din cauza alimentelor care sunt depozitate acolo. Iată care este butonul din frigider care te ajută să eviți mirosurile neplăcute emanate de alimente!

Pentru majoritatea oamenilor este neplăcut să deschidă frigiderul și să îi „lovească” un miros neplăcut. Alimentele crude sau gătite, dar și cele care sunt depozitate de mult timp în frigider, umezeala, mâncarea gătită și neacoperită – toate pot duce la apariția unor mirosuri specifice ale frigiderului.

Pentru a scăpa de acestea, ai la îndemână mai multe trucuri, dar și un anumit buton. În frigider nu ar trebui să se acumuleze niciodată apă, pentru că aceasta reprezintă un mediu propice pentru înmulțirea bacteriilor, a ciupercilor, ducând astfel la apariția unor mirosuri urâte în frigider.

În spatele raftului de jos, toate frigiderele au un mic șanț și un orificiu de scurgere. Apa ar trebui să iasă pe acolo, însă de foarte multe ori acest orificiu se înfundă, iar apa ajunge să băltească în acel șanț. Pentru a desfunda acel orificiu, majoritatea frigiderelor vin cu un accesoriu sub formă de bețișor.

Dacă nu îl mai ai, poți folosi un băț de frigăruie sau un bețișor de urechi. Tot ce trebuie să faci este să introduci bățul în acel orificiu, pentru a apăsa butonul din interior. Altfel, deblochezi scurgerea frigiderului, iar mirosurile neplăcute vor dispărea.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md