02:47:43 13.12.2018
 
Stiri

Bandă suplimentară de CIRCULAȚE pe strada București din Chișinău

Social 22.09.2018 09:00 Vizualizări2123 Autor: Ziarul National
Bandă suplimentară de CIRCULAȚE pe strada București din Chișinău

O bandă suplimentară de circulație a fost deschisă pe strada București, tronsonul cuprins între str. Lev Tolstoi și bd. Dacia, iar lucrările de amenajare se vor încheia în zilele următoare.

Primarul general interimar al municipiului Chişinău, Ruslan Codreanu, care a inspectat şantierul, şi-a exprimat încrederea că, odată cu lărgirea străzii București, prin crearea unei benzi suplimentare de virare la dreapta, inclusiv a unei benzi de încadrare pe bd. Dacia, se va fluidiza traficul rutier din zonă. Realizarea acestui proiect a fost una dintre soluţiile pentru decongestionarea traficului rutier de pe str. Lev Tolstoi, unde se creau ambuteiaje până la str. Mihail Kogălniceanu.

Lucrările pe şantier sunt executate de către ÎM Regia „Exdrupo”. Până acum au fost strămutaţi pilonii rețelei de contact şi de iluminat public, dar şi obiectivele de semafor şi de monitorizare video a traficului rutier. De asemenea, a fost reamplasată stația de așteptare a transportului public „Piața Ovidiu”, extinsă suprafaţa parcării din preajma supermarketului de pe bd. Dacia, dar şi amenajat trotuarul. După finalizarea lucrărilor de reconstrucţie, vor fi amenajate şi zonele verzi.

Pentru realizarea proiectului de amenajare unei benzi suplimentare pe str. Bucureşti au fost prevăzute 370 de mii de lei.

Merită și prietenii tăi să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
10.12.2018 09:31 Nicolae Negru PLDM, un pas umilitor, dar corect

07.12.2018 09:24 Nicolae Negru O coaliție cu PD este inevitabilă

03.12.2018 09:19 Nicolae Negru Filip, Plahotniuc, Putin și Ghimpu

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Majoritatea sondajelor de opinie arată că doar patru partide ar putea accede în Parlament la alegerile din februarie 2019, iar următoarea guvernare ar putea fi de coaliție. Ce alianțe postelectorale ar fi benefice pentru viitorul R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md