10:59:41 24.07.2019
 
Stiri

BANCURI // Ion şi Maria, proaspăt căsătoriţi…

Știri 19.08.2018 08:01 Vizualizări2123 Autor: Ziarul National
BANCURI // Ion şi Maria, proaspăt căsătoriţi… sursa: google.ro

O femeie trece pe roşu. Cazul ajunge la judecătorie, în timpul procesului judecătorul întreabă: - Ocupaţia? - Profesoară - spune inculpata. Judecătorul fericit: - Ştiți, doamnă, de ani de zile aştept ca un profesor să se afle pe banca inculpaţilor. Către asistent: - Aduceţi o tablă, câteva kilograme de cretă, iar inculpata să scrie pe tabla de 500 de ori: „Niciodată nu voi mai trece pe roşu!”.

***

Rrriiiiinnnnggg, rrriiiinnnngg, – Buna dragă, la telefon e tati. Mami este cumva pe lângă telefon? – Nu tati, este sus, în dormitor, cu unchiul Vasile. După o scurtă pauza: – Dar dragă, noi nu avem un unchi Vasile! – Ba da. Și este chiar acum în dormitor cu mami! Altă pauză scurtă. – Bine, uite ce vreau să faci: pui telefonul pe masă, te duci sus, ciocăni la ușa și strigi către mami că tati tocmai parchează mașina în fața casei. – Da, tati, numai un pic. După câteva minute, fetița se întoarce la telefon: – Gata, tati, am făcut-o! – Și ce s-a întâmplat, dragă? – Ei bine, mami s-a speriat, a sărit din pat dezbrăcată și a început să alerge țipând. Apoi s-a împiedicat și a căzut lovindu-se cu capul de tocul ușii. Acum stă acolo nemișcată. – O, Dumnezeule, și unchiul Vasile? – A sărit din pat și el dezbrăcat. Era foarte speriat și a sărit de la fereastră din spate direct în piscină. Cred că nu știa că ai scos apa din ea ca să o cureți. S-a lovit de fundul piscinei și acum este mort. O pauză lungă… și mai lungă … chiar și mai lungă … – Piscină?!? E cumva 021 252 … – Nu, cred că ați greșit numărul …

***

Ion şi Maria, proaspăt căsătoriţi. Într-o zi, pe când Maria era plecată de-acasă, Ion trebăluia prin ogradă. Apare Vasile şi de departe îi strigă: – Ioaneeee!… Mai Ioaneee !… Vezi că Maria ta e cu Gheorghe în porumb!…. Când aude Ion una ca asta, se face negru de furie, ia furca şi pleacă în grabă către tarla. După o vreme, se întoarce cu pălăria pe ceafă, fluierând fericit. Vasile îl întreabă: – No, care-i treaba?!?… Ion îi răspunde tacticos: – Tătu-i bine!… Nu era porumbul meu!!!…

***

Doi oameni stau de vorbă. La un moment dat unul dintre ei zice: - Hai dom'le, să-ți zic și eu ultimul banc cu Ceaușescu pe care l-am auzit. Celălalt răspunde: - Dom'le, e păcat de d-ta, te văd om de treabă, de ce să ai necazuri? Eu lucrez la Securitate. - Aaa, lucrezi la Securitate? Atunci nu-i nicio problemă, o să-ți repet bancul până te prinzi de poantă.

***

Un începător își rupe piciorul pe pârtia de schi. - Am progresat ceva totuși, spune el brancardierului; anul trecut mi-am rupt piciorul în timp ce coboram din tren.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.07.2019 09:21 Nicolae Negru „Cazul moldovenesc”

19.07.2019 09:12 Nicolae Negru De la post-comunism la post-plahotniu...

15.07.2019 09:23 Nicolae Negru Îi va telefona Putin Maiei Sandu?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că deputații din R. Moldova trebuiau să voteze PENTRU reîntoarcerea dreptului de vot Federației Ruse la APCE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md