08:24:32 20.02.2019
 
Stiri

BANCURI // Ion şi Maria, proaspăt căsătoriţi…

Știri 19.08.2018 08:01 Vizualizări1990 Autor: Ziarul National
BANCURI // Ion şi Maria, proaspăt căsătoriţi… sursa: google.ro

O femeie trece pe roşu. Cazul ajunge la judecătorie, în timpul procesului judecătorul întreabă: - Ocupaţia? - Profesoară - spune inculpata. Judecătorul fericit: - Ştiți, doamnă, de ani de zile aştept ca un profesor să se afle pe banca inculpaţilor. Către asistent: - Aduceţi o tablă, câteva kilograme de cretă, iar inculpata să scrie pe tabla de 500 de ori: „Niciodată nu voi mai trece pe roşu!”.

***

Rrriiiiinnnnggg, rrriiiinnnngg, – Buna dragă, la telefon e tati. Mami este cumva pe lângă telefon? – Nu tati, este sus, în dormitor, cu unchiul Vasile. După o scurtă pauza: – Dar dragă, noi nu avem un unchi Vasile! – Ba da. Și este chiar acum în dormitor cu mami! Altă pauză scurtă. – Bine, uite ce vreau să faci: pui telefonul pe masă, te duci sus, ciocăni la ușa și strigi către mami că tati tocmai parchează mașina în fața casei. – Da, tati, numai un pic. După câteva minute, fetița se întoarce la telefon: – Gata, tati, am făcut-o! – Și ce s-a întâmplat, dragă? – Ei bine, mami s-a speriat, a sărit din pat dezbrăcată și a început să alerge țipând. Apoi s-a împiedicat și a căzut lovindu-se cu capul de tocul ușii. Acum stă acolo nemișcată. – O, Dumnezeule, și unchiul Vasile? – A sărit din pat și el dezbrăcat. Era foarte speriat și a sărit de la fereastră din spate direct în piscină. Cred că nu știa că ai scos apa din ea ca să o cureți. S-a lovit de fundul piscinei și acum este mort. O pauză lungă… și mai lungă … chiar și mai lungă … – Piscină?!? E cumva 021 252 … – Nu, cred că ați greșit numărul …

***

Ion şi Maria, proaspăt căsătoriţi. Într-o zi, pe când Maria era plecată de-acasă, Ion trebăluia prin ogradă. Apare Vasile şi de departe îi strigă: – Ioaneeee!… Mai Ioaneee !… Vezi că Maria ta e cu Gheorghe în porumb!…. Când aude Ion una ca asta, se face negru de furie, ia furca şi pleacă în grabă către tarla. După o vreme, se întoarce cu pălăria pe ceafă, fluierând fericit. Vasile îl întreabă: – No, care-i treaba?!?… Ion îi răspunde tacticos: – Tătu-i bine!… Nu era porumbul meu!!!…

***

Doi oameni stau de vorbă. La un moment dat unul dintre ei zice: - Hai dom'le, să-ți zic și eu ultimul banc cu Ceaușescu pe care l-am auzit. Celălalt răspunde: - Dom'le, e păcat de d-ta, te văd om de treabă, de ce să ai necazuri? Eu lucrez la Securitate. - Aaa, lucrezi la Securitate? Atunci nu-i nicio problemă, o să-ți repet bancul până te prinzi de poantă.

***

Un începător își rupe piciorul pe pârtia de schi. - Am progresat ceva totuși, spune el brancardierului; anul trecut mi-am rupt piciorul în timp ce coboram din tren.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.02.2019 09:00 Nicolae Negru Suveranitate limitată, „statalism” fals

15.02.2019 09:28 Nicolae Negru Petru Cărare și cele două pălării ale...

11.02.2019 09:13 Nicolae Negru Unde se întâlnesc pro-Moldova lui Pla...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Procuratura Generală trebuie să deschidă un dosar penal după declarațiile lui Ilan Șor potrivit cărora acesta i-ar fi finanțat două campanii electorale anterioare și i-ar fi pus la dispoziție avionul privat președintelui Igor Dodon?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md