04:23:20 27.05.2024
Stiri

Avertisment pentru turiștii care merg în Grecia: Se intensifică efectele ciclonului Daniel. A fost emis cod roșu de vreme rea

Actualitate 06.09.2023 17:55 Vizualizări1861 Autor: Ziarul National
Avertisment pentru turiștii care merg în Grecia: Se intensifică efectele ciclonului Daniel. A fost emis cod roșu de vreme rea  CNN


Autoritățile din Grecia au emis un Cod roşu de ploi abundente, intensificări ale vântului, descărcări electrice, după intensificarea efectelor ciclonului Daniel, care va afecta până joi majoritatea regiunilor.

Aversele însemnate cantitativ, însoţite de descărcări electrice, intensificări ale vântului, inundaţii, scăderi bruşte de temperatură - de 6 până la 8 grade Celsius, se vor manifesta pe întreg teritoriul ţării.

Astfel, pentru miercuri au fost anunțate ploi abundente şi furtuni se vor înregistra în regiunile Epir, Tesalia, Sterea centrală şi de est (în principal prefecturile Evrytania, Fthiotida şi Viothia), Macedonia centrală (prefecturile Pieria, Imathia şi Halkidiki) şi Attica (în principal zona de sud şi de coastă), estul şi sudul peninsulei Peloponez, insula Evia, insula Creta, insulele Sporade şi insulele Ciclade.

Joi sunt prognozate ploi abundente şi furtuni în regiunile Tesalia, Sterea centrală şi de est (în principal prefecturile Fthiotida şi Viothia), insula Evia şi insulele Sporade. Informaţiile actualuzate referitoare la evoluţia fenomenelor meteorologice sunt disponibile pe site-ul Agenţiei Naţionale de Meteorologie din Grecia (www.emy.gr).

Secretariatul General al Protecţiei Civile din Grecia a emis un set de recomandări şi măsuri care trebuie urmate de către toate persoanele în această perioadă pentru a se proteja de riscurile care decurg din apariţia fenomenelor meteorologice severe, disponibil pe site-ul civilprotection.gov.gr.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.05.2024 10:20 Ziarul National Nicolae Enciu // Modernizarea economi...

24.05.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Căutarea unui candid...

20.05.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Vor circula tancuril...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md