03:30:26 18.05.2021
 
Stiri

Alegerile anticipate ca act sexual

Actualitate 21.03.2021 10:58 Vizualizări1692 Autor: Ziarul National
Alegerile anticipate ca act sexual


Trustia, elegii politikoase

Patriarhul politicii moldave Oazu Nantoi i-a îndemnat pe membrii și simpatizanții PAS să nu încetinească, ci să împingă mai cu sârg republicuța spre alegeri parlamentare anticipate. „Și actul sexual, și schimbarea (președinților), trebuie duse până la capăt (până la dizolvarea Parlamentului). … Alegerile parlamentare anticipate este calea cea mai directă spre depășirea tuturor crizelor la pachet!”, a promis el operativ.

Ceea ce ar însemna că acum suntem la jumătate de proces sau de act sexual, dacă e să ne exprimăm în termenii nantoieni. Și atâta timp cât Parlamentul mafiot învechit nu este dizolvat, sfârșitul crizelor la pachet (orgasmul?) nu are cum să vină, iar învestirea unui guvern e similară coitusului interruptus, care e o metodă populară de contracepție, pe când scopul nostru e concepția cât mai grabnică a unui parlament proaspăt, nou-nouț.

De aceea Maia Sandu i-a dat un bobârnac trimisului cancelariei cerești pe plaiul mioritic (spre deliciul rânjitor al „coordonatorului executiv”) și l-a desemnat candidat la funcția de prim-ministru pe Igor Grosu. Chiar dacă nu iubește atât de mult „acest popor și această țară” și nu e procuror, ca Năstase, sau contabil ca Chicu sau Durleșteanu, Grosu este expert în coitusul politic, adică în provocarea alegerilor anticipate. Cu Igor Grosu, actul sexual al schimbării până la capăt va continua, iar cu Mariana Durleșteanu avea să fie întrerupt, cu toate consecințele ce decurg din coitus interruptus în politică.

Acum stau și mă gândesc că, în afară de deputații PAS, restul deputaților nu stau prea bine cu libidoul politic. Și dacă schimbarea e ca un act sexual, plăcerea schimbării ar trebui să fie reciprocă? Altfel e viol, nu-i așa?

Al vostru libidinostrum, Ion Buraga.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Top stiri

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
17.05.2021 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cine va ridica mănuș...

14.05.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cum a încercat Maia ...

10.05.2021 09:08 Nicolae Negru Nicolae Negru // Apel către Traian Bă...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum credeți că trebuie să se prezinte partidele de dreapta la alegerile parlamentare anticipate de pe 11 iulie 2021?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md