12:05:54 20.04.2018
Stiri

VIDEO // Mayweather a aruncat banii din rucsacul cu 100 de milioane DOLARI: „Dansează pentru mine, băiete”. Răspunsul lui McGregor

Sport 15.07.2017 17:30 Vizualizări2027 Autor: Ziarul National
VIDEO // Mayweather a aruncat banii din rucsacul cu 100 de milioane DOLARI: „Dansează pentru mine, băiete”. Răspunsul lui McGregor Sursa: digisport.ro

Conor McGregor a impresionat la a treia ciocnire cu Floyd Mayweather înainte de marele meci programat în luna august la Las Vegas. Irlandezul i-a lăsat „mască” pe spectatori cu ținuta lui și a fost imediat taxat de adversarul lui. Mayweather a scos din rucsac bani pe care i-a aruncat spre adversarul lui și l-a îndemnat să danseze. Drept replică, irlandezul a spus că este pe jumătate de culoare.

În a treia confruntare face-to-face care a avut loc la New York, campionul irlandez a sosit îmbrăcat într-o haină de blană de culoare albă pe care avea desenat pe spate un șarpe cu mai multe capete.

Adversarul său, multiplul campion mondial la box, a preferat din nou să se îmbrace sport, a purtat un hanorac alb-negru și o șapcă cu stele.

Pugilistul american nu a vrut să piardă atenția spectatorilor și a scos din nou rucsacul cu care a apărut la primele două confruntări, rucsac în care a spus că are suma de 100 de milioane de euro. Din acesta a scos mai multe teancuri de bani pe care le-a aruncat în direcția adversarului său de pe 26 august.

„Bani pentru stripperiţă, dansează pentru mine, băiete”, i-a strigat americanul. Drept replică, după acest moment, McGregor a luat microfonul și s-a adresat publicului prezent.

„Toată mass-media dă de înțeles că eu aș fi împotriva oamenilor de culoare, dar ei nu știu că sunt pe jumătate negru. Sunt pe jumătate negru de la brâu în jos“, a spus irlandezul, moment în care toți cei din sală au început să râdă.

Bancnotele aruncate au fost însă de câte un dolar, lucru sesizat de irlandez, moment în care Mayweather a replicat: „Da, pentru că atâta valorezi”.

Situația a devenit un pic tensionată la scurt timp după aceea deoarece membrii din anturajul lui McGregor au „invadat” scena să ia de pe jos banii aruncați de Mayweather.

Apoi, oamenii responsabili cu securitatea au intervenit în timp util și au împiedicat un scandal între cele două părți fără ca situația să le scape din mână în vreun moment.

VIDEO

Sursa: digisport.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md