Taie o lămâie şi pune sare pe ea. Trucul acesta îţi va schimba viaţa
Lămâia este un fruct foarte util. Are o mulţime de proprietăţi medicinale, excelente pentru sănătatea noastră. Oferă, de asemenea, şi un gust excelent mâncărurilor şi băuturilor. Dar atuurile lămâilor nu se opresc aici. Sunt bune pentru sănătatea inimii, în tratamente cosmetice, dar şi ca ajutor în viaţa de zi cu zi.
Cei mai mulţi dintre noi cunoaştem lămâia în special pentru conţinutul său mare de vitamina C şi pentru rolul pe care îl are în prevenirea şi combaterea răcelilor. Ei bine, azi îţi vom prezenta un alt mod de a utiliza lămâia. Şi anume, pentru a elimina mirosurile neplăcute, dar şi bacteriile şi germenii din bucătăria ta.
Iată ce ai de făcut:
Taie o lămâie în patru, însă în aşa fel încât cele patru felii să rămână unite la un capăt. Presară sare pe pulpă lămâii şi așaz-o pe blatul de bucătărie. Aceasta va absorbi toate mirosurile neplăcute din bucătărie. În plus, va emana şi un parfum excelent de citrice. La fel poţi proceda punând lămâia în frigider. Aceasta va elimina bacteriile şi germenii.
Poţi folosi lămâia şi ca dezinfectant. Freacă blatul de bucătărie, instrumentele şi tocătorul cu o jumătate de lămâie şi puţină sare. Poţi, de asemenea, să storci zeama de la două lămâi, să o torni într-o sticlă cu vaporizator şi să adaugi câteva picături de detergent lichid şi o linguriţă de sare fină. Pulverizează pe suprafeţele din bucătărie şi şterge apoi cu o lavetă din microfibră. Vei elimina bacteriile şi viruşii.
Încearcă aceste trucuri uimitoare. Vei descoperi că îţi vor schimba viaţa. În bine!
Sursa: ele.ro
Un avion de transport STRATEGIC al Armatei SUA a adus în R. Moldova echipamente medicale și de apărare. Militarii sosiți vor implementa, alături de omologii moldoveni, tactici pentru asigurarea protecției cetățenilor în cazul situațiilor de urgență
VIDEO, FOTO // Secția Chirurgie Nou-Născuți de la IMC, renovată cu suportul A.S.I.C.S., a fost inaugurată: ,,Împreună putem face schimbarea"
Patru candidaţi la funcția de judecător al CSJ, respinşi de Comisia vetting