23:22:42 24.03.2018
Stiri

Șalaru, luat în RĂSPĂR: „Când i-am oferit funcțiile de deputat și ministru, atunci PL nu era SRL-ul lui Ghimpu? Nici nu știu dacă are legitimație de membru”

Politică 10.01.2017 11:52 Vizualizări1271 Autor: Ziarul National
Șalaru, luat în RĂSPĂR: „Când i-am oferit funcțiile de deputat și ministru, atunci PL nu era SRL-ul lui Ghimpu? Nici nu știu dacă are legitimație de membru” sputnik.md

Președintele Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, susține că formațiunea pe care o conduce nu este SRL-ul său, așa cum a afirmat fostul prim-vicepreședinte al partidului, Anatol Șalaru.

Ghimpu e de părere că Anatol Șalaru „a profitat de partidul” care „l-a făcut deputat și ministru” în două rânduri și acum „face valuri”. „Dar când i-am oferit funcția de deputat, iar ulterior de ministru al Transporturilor și ministru al Apărării, atunci PL nu era SRL-ul lui Ghimpu? El a profitat de partid, iar acum face valuri. Nu-I place PL, atunci să meargă în altă parte”, a declarat astăzi liderul liberalilor.

De asemenea, acesta a făcut glume pe seama faptului că Anatol Șalaru a anunțat ieri că nu mai este nici măcar membru simplu al partidului. „Nu a depus încă cerere ca să plece din partid. Dânsul nu a venit să-și prezinte cererea și nici nu va veni. Nici nu știu dacă are legitimație de membru. Și-a dat demisia pe facebook. Cei de la facebook trebuie să o examineze. Ce, să ne dea în judecată că ne amestecăm în treburile lor?”, a întrebat batjocoritor Ghimpu.

Ghimpu nu crede că Șalaru va reuși să unească toate partidele de dreapta proromânești, așa cum a afirmat. „El nu a putut un partid să facă, iar acum să unească electoratul proromânesc… El spune că e fondatorul PL, dar de la el am preluat doar ștampila. Nici măcar un creion. Să-și facă partid și să nu ne mai încurce. Au mai fost din cei care au făcut partide care să lupte pentru cauza de eliberare națională, de reîntregire a neamului, iar ulterior au aruncat drapelul jos și au renunțat. Eu înțeleg că acum situația e grea, dar trebuie să lupți. Eu vreau ca oamenii să meargă pe pământ, iar cioroii prin copaci”, a conchis sursa citată.

De menționat că Anatol Șalaru l-a criticat pe Mihai Ghimpu după alegerile prezidențiale, în cadrul cărora acesta a acumulat puțin sub 2%. Fostul ministru al Apărării a cerut organizarea Congresului PL și alegerea unei noi conduceri. După ce a ieșit în public cu aceste critici, PL i-a retras sprijinul politic din funcția de ministru al Apărării, iar președintele Igor Dodon a semnat decretul de demitere.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.03.2018 09:44 Nicolae Negru RMRUGRBPBREenii

22.03.2018 16:52 Ziarul National Victor Chirilă: Bun venit în R. Moldo...

19.03.2018 09:15 Ziarul National „Cu mintea nu poți înțelege Rusia”

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md