06:00:42 25.05.2018
 
Stiri

Șalaru, luat în RĂSPĂR: „Când i-am oferit funcțiile de deputat și ministru, atunci PL nu era SRL-ul lui Ghimpu? Nici nu știu dacă are legitimație de membru”

Politică 10.01.2017 11:52 Vizualizări1299 Autor: Ziarul National
Șalaru, luat în RĂSPĂR: „Când i-am oferit funcțiile de deputat și ministru, atunci PL nu era SRL-ul lui Ghimpu? Nici nu știu dacă are legitimație de membru” sputnik.md

Președintele Partidului Liberal (PL), Mihai Ghimpu, susține că formațiunea pe care o conduce nu este SRL-ul său, așa cum a afirmat fostul prim-vicepreședinte al partidului, Anatol Șalaru.

Ghimpu e de părere că Anatol Șalaru „a profitat de partidul” care „l-a făcut deputat și ministru” în două rânduri și acum „face valuri”. „Dar când i-am oferit funcția de deputat, iar ulterior de ministru al Transporturilor și ministru al Apărării, atunci PL nu era SRL-ul lui Ghimpu? El a profitat de partid, iar acum face valuri. Nu-I place PL, atunci să meargă în altă parte”, a declarat astăzi liderul liberalilor.

De asemenea, acesta a făcut glume pe seama faptului că Anatol Șalaru a anunțat ieri că nu mai este nici măcar membru simplu al partidului. „Nu a depus încă cerere ca să plece din partid. Dânsul nu a venit să-și prezinte cererea și nici nu va veni. Nici nu știu dacă are legitimație de membru. Și-a dat demisia pe facebook. Cei de la facebook trebuie să o examineze. Ce, să ne dea în judecată că ne amestecăm în treburile lor?”, a întrebat batjocoritor Ghimpu.

Ghimpu nu crede că Șalaru va reuși să unească toate partidele de dreapta proromânești, așa cum a afirmat. „El nu a putut un partid să facă, iar acum să unească electoratul proromânesc… El spune că e fondatorul PL, dar de la el am preluat doar ștampila. Nici măcar un creion. Să-și facă partid și să nu ne mai încurce. Au mai fost din cei care au făcut partide care să lupte pentru cauza de eliberare națională, de reîntregire a neamului, iar ulterior au aruncat drapelul jos și au renunțat. Eu înțeleg că acum situația e grea, dar trebuie să lupți. Eu vreau ca oamenii să meargă pe pământ, iar cioroii prin copaci”, a conchis sursa citată.

De menționat că Anatol Șalaru l-a criticat pe Mihai Ghimpu după alegerile prezidențiale, în cadrul cărora acesta a acumulat puțin sub 2%. Fostul ministru al Apărării a cerut organizarea Congresului PL și alegerea unei noi conduceri. După ce a ieșit în public cu aceste critici, PL i-a retras sprijinul politic din funcția de ministru al Apărării, iar președintele Igor Dodon a semnat decretul de demitere.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2018 20:02 Ziarul National Aleksandr Soljenițîn: „Oamenii L-au u...

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md