REȚETĂ // Omleta nu va mai fi niciodată la fel! Așa o prepari corect
Este unul dintre cele mai rapide şi mai uşoare preparate pentru micul dejun, dar bucătarul-şef Anthony Bourdain spune că preparăm omleta într-un mod greşit.
Bucătarul TV american în vârstă de 60 de ani a dezvăluit metoda sa pentru a găti clasicul mic dejun, şi care, spune el, funcţionează de fiecare dată.
Anthony Bourdain spune că totul începe cu o tigaie încinsă bine, dar nu în exces, apoi se sparg ouăle într-un bol, se pune sare, piper (fără niciun pic de apă sau smântână, ori lapte) şi se bat până când se leagă.
Se adaugă o cantitate generoasă de unt în tigaie şi se aşteaptă până se topeşte. Se pun ouăle în tigaie şi se lasă la gătit, fără a le amesteca. După ce sunt aproape gata, se amestecă în formă de opt cu furculiţa şi ne oprim când omleta este pufoasă, aerată şi încreţită, scrie DailyMail.
Sursa: kfetele.ro
Un muncitor a căzut în groapa șantierului, la Ciocana
Intenționa să ajungă în Europa, tranzitând ilegal Republica Moldova: Un ucrainean a fost reținut de către polițiștii de frontieră
Profirie Skramtai, un cunoscut dirijor din R. Moldova și fost conducător al Corului „Doina”, s-a stins din viață în Lituania