23:59:09 19.03.2018
Stiri

Recomandări pentru trecerea frontierei cu România în această vară: Asigurați-vă și informați-vă înainte de a porni la drum

Știri 12.06.2017 11:00 Vizualizări3336 Autor: Ziarul National
Recomandări pentru trecerea frontierei cu România în această vară: Asigurați-vă și informați-vă înainte de a porni la drum

Perioada estivală majorează, de regulă, numărul cetățenilor care traversează frontera de stat - fie cetățenii R. Moldova pleacă la odihnă, fie cei plecați peste hotare revin acasă.

Pentru a nu sta ore în șir la vamă, Ambasada României în Republica Moldova le recomandă călătorilor să-și ia măsuri de precauție din timp.

Astfel, înainte de a porni la drum, Ambasada vă recomandă să accesați site-ului oficial al Poliției de Frontieră Române, www.politiadefrontiera.ro, privind recomandările acestei instituții cu privire la condițiile de călătorie, procedura și actele necesare traversării frontierei cu România.

Totodată, verificați pe site-ul www.politiadefrontiera.ro timpul mediu de așteptare la punctele de trecere a frontierei cu România.

Pentru a evita aglomerația la punctele de trecere a frontierei, Ambasada României mai recomandă să folosiți pentru tranzitarea frontierei toate punctele de trecere, pentru a preveni creșterea timpilor de așteptare.

Punctele de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România sunt următoarele: Lipcani – Rădăuți Prut (rutier); Costești - Stânca (rutier); Sculeni – Sculeni (rutier); Ungheni – Ungheni (feroviar); Leușeni – Albița (rutier); Cahul – Oancea (rutier); Giurgiulești – Galați (rutier).

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.03.2018 09:15 Ziarul National „Cu mintea nu poți înțelege Rusia”

16.03.2018 14:40 Ziarul National Aurelia Peru-Bălan // CÂTEVA NOTIȚE d...

16.03.2018 09:16 Nicolae Negru Răzvan Ivanovici (?) Vonko

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md