14:29:39 24.05.2018
 
Stiri

Recomandări pentru trecerea frontierei cu România în această vară: Asigurați-vă și informați-vă înainte de a porni la drum

Știri 12.06.2017 11:00 Vizualizări3391 Autor: Ziarul National
Recomandări pentru trecerea frontierei cu România în această vară: Asigurați-vă și informați-vă înainte de a porni la drum

Perioada estivală majorează, de regulă, numărul cetățenilor care traversează frontera de stat - fie cetățenii R. Moldova pleacă la odihnă, fie cei plecați peste hotare revin acasă.

Pentru a nu sta ore în șir la vamă, Ambasada României în Republica Moldova le recomandă călătorilor să-și ia măsuri de precauție din timp.

Astfel, înainte de a porni la drum, Ambasada vă recomandă să accesați site-ului oficial al Poliției de Frontieră Române, www.politiadefrontiera.ro, privind recomandările acestei instituții cu privire la condițiile de călătorie, procedura și actele necesare traversării frontierei cu România.

Totodată, verificați pe site-ul www.politiadefrontiera.ro timpul mediu de așteptare la punctele de trecere a frontierei cu România.

Pentru a evita aglomerația la punctele de trecere a frontierei, Ambasada României mai recomandă să folosiți pentru tranzitarea frontierei toate punctele de trecere, pentru a preveni creșterea timpilor de așteptare.

Punctele de trecere a frontierei dintre Republica Moldova și România sunt următoarele: Lipcani – Rădăuți Prut (rutier); Costești - Stânca (rutier); Sculeni – Sculeni (rutier); Ungheni – Ungheni (feroviar); Leușeni – Albița (rutier); Cahul – Oancea (rutier); Giurgiulești – Galați (rutier).

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2018 20:02 Ziarul National Aleksandr Soljenițîn: „Oamenii L-au u...

21.05.2018 09:19 Nicolae Negru Iluzii și deziluzii electorale

18.05.2018 09:19 Nicolae Negru Paradoxuri electorale sau cu cine votăm

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că va câștiga turul doi al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md