REŢETĂ // Peste cu morcovi şi ceapă
Timp preparare: 60 minute. Timp de gătire: 35 minute. Nivel dificultate: începător.
Ingrediente:
1 kg peşte de mare,
2 cepe,
2 morcovi,
1 foaie dafin,
1 legătură pătrunjel,
2 pahar vin sec alb,
sare, piper, ulei, boia ardei iute, cimbru.
Mod de preparare:
Pasul 1: Peştele se curăţă şi se ţine o oră în apă cu oţet.
Pasul 2: Ceapa şi morcovii se taie rondele.
Pasul 3: Într-un vas cu 3-4 linguri ulei, se aşază ceapa şi morcovii, apoi bucăţile de peşte, se adaugă foaia de dafin, piperul, sarea, pătrunjelul tocat mărunt, boiaua de ardei şi vinul.
Pasul 4: Vasul se acoperă cu un capac sau folie de aluminiu şi se dă la cuptor pentru 30-35 minute.
Se serveşte pe farfurie cu măsline desărate.
Sursa: gastropedia.ro
Accident înfiorător la Rezina: O fetiță de 5 ani a căzut cu mandibula într-un gard ascuțit de la biserică. Pentru a fi salvată, a fost transportată cu tot cu bucata de rangă metalică la spital
Biletele pentru călătoriile cu trenul până la Iași, mai scumpe cu circa 20% începând cu data de 10 mai
Slusari: „Trompetele” lui Șor, Plahotniuc și Platon, noi MINCIUNI despre „gazul ieftin” de la „Gazprom”. Cifrele REALE ce denotă că rușii au vândut gazul, fără intermediari, la un preț mai MARE decât cel procurat de „Energocom”