02:06:55 22.01.2018
Stiri

DECES în familia Regală a României. Anunţul de ultimă oră făcut de Principesa Margareta şi Principele Radu

Știri 11.09.2017 18:30 Vizualizări1488 Autor: Ziarul National
DECES în familia Regală a României. Anunţul de ultimă oră făcut de Principesa Margareta şi Principele Radu

Mama Principelui Radu, Gabriela Duda, a murit, noaptea trecută, fiind internată la un spital din Iaşi, a anunţat Secretariatul Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I. Principesa Margareta şi Principele Radu, alături de fratele principelui şi de familia sa, vor lua parte la înmormântarea mamei lor în oraşul Bârlad, la Cimitirul Mare, scrie gandul.info.

Gabriela Duda se afla, de 30 de zile, într-o stare foarte gravă, iar în ultimii trei ani a luptat cu un diagnostic necruţător, informează Secretariatul Casei Majestăţii Sale Regelui Mihai I, în cadrul unui comunicat de presă.

Principesa Margareta şi Principele Radu, precum şi fratele său, profesorul asociat doctor Gabriel-Dan Duda, au sosit la Iaşi la începutul lunii.

„Gabriela Constandache s-a născut la 6 martie 1938 la Bârlad, unul dintre cei şapte copii ai Mariei Stoica şi ai lui Panait Constandache. A absolvit Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi în anul 1961 şi a urmat o eminentă carieră medicală. A fost medic de ţară, apoi medic specialist de laborator, cu specialitatea microbiologie. A servit medicina românească timp de mai bine de patru decenii", se arată în acelaşi comunicat.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!

Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2017. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md