Ce BOLI și ce tip ce CANCER previne SFECLA ROȘIE
Sfecla roșie este bogată în substanțe medicamentoase, care nu pot fi obținute de la un alt aliment.
Are un conținut bogat în carbohidrați, fapt pentru care trebuie consumată cu prudență.
Pe lângă faptul că tratează un număr sporit de boli și infecții, sfecla roșie scade tensiunea arterială, iar fitonutrientii puternici care îi dau sfeclei culoarea roșie sunt un instrument excelent împotriva cancerului.
Sfecla roșie protejează ficatul și are un puternic efect detoxifiant şi antiinflamator.
Cercetările au arătat că extractul de sfeclă reduce semnificativ tumorile multiple de organe. În medicină, acest extract este utilizat pentru tratamentul cancerului de pancreas, cancerului de sân și cancerului de prostată.
Sfecla roșie înlătură cancerul și leucemia, tratează problemele de piele, infecțiile cronice, bolile intestinului inflamat, bolile de ficat și previne bolile de inimă, scrie prodieta.ro.
Sfecla roșie poate fi consumată în orice formă, ea își păstreaza proprietățile indiferent de modul de gătire.
Peste 30 de milioane de euro de la BERD pentru construcția liniei electrice Bălți - Suceava: Parlamentul a ratificat Acordul
OFICIAL // „Bentley”, „Porsche” și „Land Rover”, cele mai SCUMPE mașini importate anul trecut în R. Moldova: Top cinci mărci de autoturisme preferate și statele din care cetățenii R. Moldova cumpără cele mai multe mașini
Primărița de la Orhei ar putea fi trasă la răspundere, după ce ar fi OBSTRUCȚIONAT ancheta în cazul OMORULUI tinerei însărcinare de 19 ani. Alesul local ar fi dat prioritate unui „show media”, decât să furnizeze informații Poliției