14:41:19 21.04.2018
Stiri

CAUZA accidentului produs în Ungaria, cu implicarea unui autocar plin cu cetățeni ai R. Moldova care se întorcea din Franța

Moldovenii în lume 10.07.2017 13:00 Vizualizări2987 Autor: Ziarul National
CAUZA accidentului produs în Ungaria, cu implicarea unui autocar plin cu cetățeni ai R. Moldova care se întorcea din Franța Realitatea

Un autocar cu cetățeni moldoveni care se întorcea ieri din Nice, Franța, a fost implicat într-un accident rutier produs în Ungaria, în jurul orei 11.30.

Potrivit Ministerului Afacerilor Externe si Integrării Europene de la Chișinău, cauza preliminară a accidentului este că o maşină ar fi tăiat calea autocarului care a derapat de pe traseu.

În rezultatul impactului, un cetățean a fost rănic grav - Ilie Savca, iar alți doi pasageri, Andrei Obreja și Andrei Maimescu, s-au ales cu leziuni ușoare. Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii.

Ambasada Republicii Moldova de la Budapesta este în contact cu autoritățile ungare, iar ministerul de la Chișinău a activat celula de criză care are ca scop coordonarea tuturor acţiunilor privind acordarea asistenței cetățenilor moldoveni.

Pentru mai multe detalii, rudele pot contacta Ambasada Republicii Moldova la Budapesta: +36302838060 și numărul de urgenţă al Celulei de criză a MAEIE +37362177555.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cine credeți că are cele mai mari șanse să devină primar general al municipiului Chișinău?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md