11:46:28 20.03.2018
Stiri

Buletinele românești FALSE pot fi obținute la Chișinău contra unei sume de 120 de euro

Anticorupție 18.11.2017 15:00 Vizualizări2098 Autor: Ziarul National
Buletinele românești FALSE pot fi obținute la Chișinău contra unei sume de 120 de euro

Un buletin de identitate românesc fals poate fi obținut la Chișinău contra unei sume de 120 de euro.

Cel puțin, asta le-a spus o tânără de 26 de ani din R. Moldova polițiștilor de frontieră, atunci când s-a prezentat, zilele trecute, la Punctul de trecere de la Leușeni ca pasager al unei curse ocazionale, care avea ca destinație Cehia.

Fata s-a legitimat în baza pașaportului moldovenesc, însă polițistul de frontieră a avut suspiciuni vizavi de comportamentul și declarațiile acesteia. În bagajul personal al acesteia a fost descoperită o carte de identitate, eliberată de autoritățile române, cu semne vădite de falsificare.

Tânăra a declarat că nu a participat la perfectarea actului respectiv, apelând la ajutorul unui conațional din Chișinău, serviciu plătit cu suma de 120 de euro. Buletinul de identitate românesc urma să-l folosească în Cehia pentru a se angaja la lucru. Tinerei nu i-a fost permisă ieșirea din țară, iar în prezent este cercetată pentru uz de fals în acte.

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că Parlamentul va reuși, în 2018, să modifice art. 13 din Constituție, astfel încât limba ROMÂNĂ să devină oficială în R. Moldova?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md