12:58:18 03.12.2021
Stiri

Voronin a primit o SCRISOARE de la Dodon, pe care l-a numit în toate felurile în ultimii ani. „Cea mai bună guvernare a fost până în 2009, când Voronin era președinte, Greceanîi – premier, Dodon – prim-vicepremier. Să mergem într-un BLOC”

Actualitate 07.05.2021 11:15 Vizualizări2041 Autor: Ziarul National
Voronin a primit o SCRISOARE de la Dodon, pe care l-a numit în toate felurile în ultimii ani. „Cea mai bună guvernare a fost până în 2009, când Voronin era președinte, Greceanîi – premier, Dodon – prim-vicepremier. Să mergem într-un BLOC”


Socialistul Igor Dodon și-a călcat peste mândrie și i-a adresat o scrisoare comunistului Vladimir Voronin, care în ultimii zece ani l-a jignit în toate emisiunile la care a participat. R. Moldova ar fi „în pericol”, iar toți stataliștii trebuie să se unească într-un bloc electoral în perspectiva alegerilor parlamentare de pe 11 iulie curent, i-a transmis Dodon lui Voronin.

„Trebuie să ne unim toți stataliștii pentru apărarea R. Moldova. Să spunem sincer – țara e în pericol. Avem cinci luni de haos în R. Moldova. Dacă vin aceștia cu Harvardul în Parlament și Guvern va fi haos total. Dar ne vom isprăvi, au mai fost din aceștia care să dădeau mari și tari. Cei care sunt pentru păstrarea țării, cei care înțeleg că țara trebuie să se miște separat, fără unire… De aceea am venit cu îndemnul să ne unim eforturile cu partidele de stânga. I-am adresat o scrisoare lui Vladimir Voronin, cu propunerea de a crea un bloc electoral. Noi suntem gata să facem asta”, a spus astăzi Dodon, într-o intervenție pe rețelele de socializare.

Dodon, un client fidel al Moscovei, spune că e gata să uite de toate jignirile lui Voronin din ultimii zece ani.

„Trebuie să lăsăm la o parte trecutul. Voronin a vorbit multe lucruri urâte despre mine… ne criticau, noi i-am criticat. Dar trebuie să lăsăm în trecut aceste supărări. Toți recunosc că cea mai bună guvernare a fost până în 2009, când Voronin era președinte, Greceanîi – prim-ministru, Dodon – prim-vicepremier, ministrul Economiei. Toți spun că atunci a fost cea mai bună guvernare a R. Moldova de la independență încoace. De ce să nu reunificăm această echipă și să mergem înainte? Săptămâna viitoare ne vom înregistra în calitate de concurent electoral. Sunt două variante – bloc electoral PSRM-PCRM sau socialiștii separat, dacă nu vor dori să mergem împreună. Eu cred că stânga va lua primul loc la alegeri”, a precizat Dodon.

Socialistul a mai adăugat că în viitorul Parlament, cel mai probabil, vor ajunge trei formațiuni politice, iar PAS „nu are cum” să obțină majoritatea parlamentară. „În Parlament trec trei partide - PSRM, PAS și Partidul „ȘOR”. Restul se va vedea. Dreapta va învinge? Nu vă îmbătați cu apă rece. Nu împărțiți blana ursului, care încă fuge prin pădure. Eu știu că cei de dreapta, inclusiv Usatîi deja împart… cine va fi ministru de Interne, ministru de Externe. Nu vă grăbiți oare să beți șampanie și whiskey? Nu vă grăbiți, nu e aceeași situație ca la alegerile prezidențiale”, a conchis Dodon.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

i. potcoavă 07.05.2021 13:58

Stataliștii văd pericolul îndepărtării de la ȚÂȚĂ!!! Fără posturi/poziții în stat ei sunt NIMENI!!! Acest ”haos” văzut doar de dânșii pe ultimile 4 luni a înregistrat creșteri la încasări pentru toate bugetele - național,asigurare socială, fam și locale... ei înțeleg guvernarea și statalitatea doar din punct de vedere a suptului de bani din toate aceste bugete și de la hărțuirea sectorului privat!!! Fără ei PIB -ul poate crește cu 10-15% anual.

ion 07.05.2021 14:30

Petru rataciti mult conteaza ca si denumirea sa fie expresiva si convingatoare - Blocul Kulioc, Blocul Dodovor sau Blocul Vorodod.

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
03.12.2021 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Aisbergul lui Șor

29.11.2021 13:58 Ziarul National Ioan Aurel Pop, președintele Academie...

29.11.2021 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre r...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Ce notă îi puneți Guvernului condus de premierul Natalia Gavrilița pentru activitatea din primele 100 de zile de activitate?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md