02:42:59 18.08.2019
 
Stiri

VIDEO // Socialiștii AMENINȚĂ să închidă firmele ai căror angajați pun întrebări INCOMODE la întâlnirile electorale? „Am rămas ȘOCATĂ de o asemenea abordare”

Alegeri 2018 08.02.2019 11:40 Vizualizări1652 Autor: Ziarul National
VIDEO // Socialiștii AMENINȚĂ să închidă firmele ai căror angajați pun întrebări INCOMODE la întâlnirile electorale? „Am rămas ȘOCATĂ de o asemenea abordare” captură

Întâlnirea electorală de ieri a candidatului socialiștilor în circumscripția nr. 29 (Chișinău, sectoarele Centru-Râșcani), Adrian Lebedischi, cu angajații unei întreprinderi din capitală s-a transformat într-o ceartă generală. Totul o pornit de la faptul că angajatele întreprinderii l-au întrebat pe candidatul socialiștilor ce a făcut patru ani în Parlament și ce intenționează să facă în cazul în care va fi votat.

Vizibil iritat de întrebările adresate, Adrian Lebedinschi ar fi acuzat-o pe șefa întreprinderii, Lilia Ronagaet, că ar fi instruit angajații să-i pună întrebări incomode.

De partea cealaltă, femeia respinge aceste acuzații, menționând că întâlnirea dintre Lebedinschi și angajații întreprinderii a fost convenită seara, în jurul ore 18.00, și a avut loc ieri dimineața. „Eu nu aveam cum să instruiesc oamenii ce să întrebe. Cei prezenți au întrebat ce are de gând să facă, dacă va ajunge în Parlament. Mi se pare normal asta. Noi, cetățenii, avem dreptul măcar o dată la patru ani să-i întrebăm pe pretendenții la fotoliile de deputat ce vor să facă și cum o să ne reprezinte”, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL șefa întreprinderii la care a fost Lebedinschi.

Femeia a mai adăugat că acest candidat, precum și cei care îl însoțeau au devenit agresivi și pe finalul întâlnirii au recurs la amenințări.

„Vreau să vă spun că eu niciodată nu le-am spus angajaților cum și cu cine să voteze. Eu doar le-am transmis că la întâlnirile electorale pot pune orice întrebare îi frământă, iar în cabina de vot să procedeze cum îi dictează conștiința. Atât. La finalul întâlnirii electorale socialiștii au spus: Când o să venim la putere, o să punem un lacăt mare la această întreprindere. Eu pur și simplu am rămas șocată”, a adăugat Lilia Ronagaet, căreia îi este frică de ce ar putea urma.

Solicitat de Ziarul NAȚIONAL, Adrian Lebedinschi, a respins acuzațiile. „Este o provocare şi dezinformare cu montare, organizată de PD”, a spus deputatul. .

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
16.08.2019 09:14 Nicolae Negru ACUM-PSRM, divorțul imposibil

12.08.2019 09:29 Nicolae Negru Unirea care ne „dezbină” și kozacioku...

09.08.2019 14:48 Nicolae Negru Uzurpatorul strigă uzurpatorii?

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți mulțumiți de numirile guvernării „ACUM”-PSRM de la conducerea Procuraturii Generale, Centrului Național Anticorupție sau a Curții Constituționale?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md