07:45:14 24.09.2018
 
Stiri

VIDEO // Și-a împins cea mai bună prietenă de pe un pod dintr-un motiv șocant!

Știri 14.08.2018 15:30 Vizualizări842 Autor: Ziarul National
VIDEO // Și-a împins cea mai bună prietenă de pe un pod dintr-un motiv șocant! sursa: ciao.ro

Adolescenta și-a împins cea mai bună prietenă de pe un pod, iar totul a fost filmat.

Momentele șocante s-au petrecut recent în statul american Washington, când cele două tinere se aflau pe marginea unui pod și se distrau. În doar o fracțiune de secundă, una dintre fete și-a împins cea mai bună prietenă și aproape a omorât-o.

Nimeni dintre cei prezenți nu avea habar că ceea ce va urma va fi absolut dramatic. Filmulețul care a rezultat a fost distribuit de mii de ori de către internauți, în special de către părinți, care și-au dorit să tragă un semnal de alarmă.

Jordan Holgerson și cea mai bună prietenă a ei se aflau pe marginea unui pod, deasupra râului Lewis, din statul Washington. Cele două fete voiau să se distreze și să încerce senzații tari.

Totul s-a terminat la spital, atunci când Jordan a fost împinsă de pe podul aflat la o înălțime de 20 de metri față de apa învolburată. Adolescenta a fost filmată cum stătea foarte aproape de margine, dar se temea să facă saltul.

Provocarea fusese impusă de către amica ei, care aproape a lăsat-o fără suflare. Din fericire, însă, fata de 16 ani a supraviețuit căzăturii brutale, iar acum se află în afara oricărui pericol, pe patul de spital.

În filmuleț, ea poate fi auzită cum refuză, de două ori, să se arunce de la acea înălțime.

Tânăra care a împins-o pe Jordan Holgerson și-a motivat gestul într-un mod aberant. Aceasta i-a spus fetei, în fața unui grup mare de oameni, cu care ele se aflau în acel moment critic, că e mult prea fricoasă și trebuie să se arunce în apele râului de sub ea.

Fata a spus „nu” de două ori, dar cea mai bună prietenă tot a împins-o cu brutalitate, cât să îi dea „curajul” necesar pentru o asemenea activitate extrem de periculoasă.

Impactul de la căzătură i-a provocat cinci fracturi de coaste și o fisură în unul din plămâni.

Familia victimei a fost șocată când a văzut clipul înfricoșător. Sora adolescentei a confruntat-o pe cea care i-a pus lui Jordan Holgerson viața în pericol, iar numele tinerei a rămas în anonimat, din cauza întregului eveniment.

(sursa: mirror.co.uk)

Sursa: ciao.ro

Merită și prietenii tăi să stie ASTA. Informează-i acum!Comentarii
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că alegerile locale noi din Chișinău trebuiau să fie anulate, așa cum au decis instanțele de judecată?
Prietenii noștri

Ziarul Național 2013-2018. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md