04:27:54 31.05.2023
Stiri

VIDEO // S-a dat START vânzărilor în noul complex rezidențial, care se înalță în sectorul Râșcani! Noutatea EXCELENTĂ pentru viitorii proprietari de apartamente

Actualitate 29.06.2022 09:48 Vizualizări4327 Autor: Ziarul National
VIDEO // S-a dat START vânzărilor în noul complex rezidențial, care se înalță în sectorul Râșcani! Noutatea EXCELENTĂ pentru viitorii proprietari de apartamente


Ne bucurăm să vă anunțăm că a început construcția unui nou cartier de locuit în inima orașului Chișinău. Blocurile sunt construite din materiale de înaltă calitate, în baza unui design modern, cu o priveliște spectaculoasă care dă spre pădure.

Cei care planifică să-și achiziționeze o locuință cu 1, 2, sau 3 camere, se vor putea bucura de proiecte absolut originale. Fiecare apartament va avea pereții despărțitori dubli, ridicați din cărămidă roșie și cu izolare fonică eficientă.

La ridicarea blocurilor constructorii folosesc materialul ceramic Brikston, pun uși blindate și geamuri termopan cu trei straturi de sticlă, conform tuturor standardelor europene.

Mai mult de atât, proprietarii apartamentelor vor avea loc de parcare asigurat - pentru că zona rezidențială va dispune de un bloc separat cu parcare supraetajată.

Complexul, amplasat pe strada Tudor Vladimirescu din capitală, va oferi multe alte avantaje: terenuri de joacă pentru copii, cabinet medical, supermarket, restaurant, cafenele cu terase, bancă, centru de fitness cu piscină interioară, teren de sport multifuncțional și echipamente pentru practicarea sportului în aer liber.

Grăbește-te să devii proprietarul apartamentului la care visezi de mult timp! Acum îl poți cumpăra doar cu buletinul, cu achitare în tranșe până la 7 ani și cu o primă rată de doar 15%!

Solicită oferta: +373 606 01 777

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

26.05.2023 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Integrarea europeană...

24.05.2023 09:14 Cazimir Țino Cazimir Țino // Învățămintele ultimul...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md