09:45:38 04.12.2022
Stiri

VIDEO // Rușii mobilizați de Putin, UMILIȚI într-un centru de recrutare rusesc: „Gata cu joaca! Toți sunteți militari acum! De ce urlați ca femeile?”

Actualitate 25.09.2022 08:52 Vizualizări2416 Autor: Vitalie Hadei
VIDEO // Rușii mobilizați de Putin, UMILIȚI într-un centru de recrutare rusesc: „Gata cu joaca! Toți sunteți militari acum! De ce urlați ca femeile?”


O înregistrare video filmată în interiorul unui centru de recrutare rusesc, prima de acest fel apărută pe rețelele de socializare, arată ce li se spune bărbaților ruși care au fost încorporați în forțele armate după decretarea mobilizării parțiale.

„De ce dracu' urlați ca femeile? Tăceți din gură și comportați-vă ca atare, de ce strigați toți? De ce urlați?”, zbiară la rândul său maistrul militar pentru a se face auzit.

După ce se dă jos de pe podium pentru a încerca să audă ce spun unii dintre bărbați, el își continuă discursul:

„Încerc să vă spun, dar nu mă lăsați că urlați. Vă zic că toți sunteți bărbați ai armatei acum. Asta e! Gata cu joaca! Toți sunteți militari!”, afirmă maistrul.

Acesta le spune bărbaților încorporați că vor rămâne trei zile la unitatea unde au fost încorporați înainte de a fi trimiși cu avionul pentru antrenamente la un centru de instruire.

„Salariul este ca pentru un soldat contractual (profesionist), ofițer sau praporgic (ofițer de rang inferior), în funcție de grad. Plăți pentru lupte, statut de veteran, până la încheierea operațiunii speciale, apoi sosirea acasă”, explică el.

Întrebat de către unul dintre bărbați ce se va întâmpla cu locurile lor de muncă, militarul dă asigurări că acestea le sunt rezervate până la întoarcere.

O bună parte din bărbații văzuți în imagini nu par încântați de faptul că au fost mobilizați pentru „operațiunea militară specială” declanșată de Vladimir Putin pe 24 februarie, înregistrarea amintind în parte de o alta apărută în urmă cu o zi în care noii recruți se ceartă cu ofițerul de recrutare.

Bărbații din înregistrarea de joi, filmată în Daghestan, sunt însă mai agresivi în protestele lor.

Numeroase înregistrări video apărute între timp pe rețelele de socializare arată cum se desfășoară mobilizarea ordonată de Putin miercuri dimineața.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.12.2022 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // România întreagă, un...

01.12.2022 08:59 Cazimir Țino Cazimir Țino: Dodecalogul românilor b...

29.11.2022 11:33 Cazimir Țino Cazimir Țino: Riscurile și erorile Ch...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că „Gazprom” are motive întemeiate pentru a reduce livrările de gaze către R. Moldova cu 56,5% pentru luna decembrie, contrar contractului semnat cu „Moldovagaz”?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md