12:37:48 24.05.2022
Stiri

VIDEO // Promisiuni de Ziua angajaților Procuraturii: „Noi, tinerii procurori, suntem cei care vom aduce un nou suflu, entuziasm în Procuratura Generală a R. Moldova”

Actualitate 28.01.2022 16:19 Vizualizări1942 Autor: Ziarul National
VIDEO // Promisiuni de Ziua angajaților Procuraturii: „Noi, tinerii procurori, suntem cei care vom aduce un nou suflu, entuziasm în Procuratura Generală a R. Moldova”


Ziua angajaților Procuraturii este marcată anual în R. Moldova pe 29 ianuarie. Cu acest prilej, Procuratura Generală a făcut public de astăzi un filmuleț video în care mai mulți procurori, în frunte cu șeful interimar al instituției, Dumitru Robu, își felicită colegii.

Procurorul general interimar susține că își dorește ca Procuratura Generală să devină „un simbol al integrității”, iar cetățenii să privească la procurori „cu încredere”.

„Cu prilejul Zilei lucrătorului Procuraturii, vreau să vă felicit și să vă doresc multă sănătate și succese în activitatea responsabilă de promovare a legii ca valoare supremă a statului de drept. Totodată, adresez urări de sănătate și succese în activitatea responsabilă în realizarea sarcinilor primordiale de apărare a drepturilor și libertăților cetățenilor și protejarea normelor de drept în societatea noastră.

Vreau să vă asigur că aveți toată susținerea conducerii Procuraturii și vă încurajez să fiți cât mai determinați în acțiuni, să dați dovadă de un înalt grad de corectitudine, curaj și integritate la înfăptuirea actului de justiție. Doar prin eforturi comune, bazate pe principiile de legalitate, imparțialitate și independență, vom contribui la schimbarea percepției asupra imaginii Procuraturii în societate. Apreciez implicarea și profesionalismul Dumneavoastră și țin să vă adresez sincere mulțumiri pentru activitatea desfășurată”, se arată în mesajul lui Dumitru Robu.

În același filmuleț video, mai mulți procurori promit să lupte cu determinare împotriva corupției și averilor ilegal dobândite, „indiferent de subiectul investigat”.

„Cred că noi, tinerii procurori, suntem cei care vom aduce un nou suflu, entuziasm în instituția Procuraturii Generale a R. Moldova. Integritatea, transparența, independența și corectitudinea tuturor procurorilor este garantul justiției penale și vom depune toate efoturile să menținem aceste valori”, afirmă Ion Șlicari, procuror în Procuratura mun. Chișinău.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
23.05.2022 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Parteneriatul Estic 2

20.05.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Rusia a înghițit găl...

16.05.2022 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // PAS, generalul Scump...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți judicioasă decizia autorităților de la Chișinău de a interzice utilizarea pe teritoriul R. Moldova a simbolurilor care promovează agresiunea militară a Federației Ruse în Ucraina („Z”, „V” și panglica negru-oranj)?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md