14:12:15 25.06.2024
Stiri

VIDEO // „PROIMOBIL”, analiză minuțioasă privind perspectiva PREȚURILOR pe piața imobiliară până la finele anului. Când e cea mai bună perioadă pentru procurarea unei locuințe la un preț bun

Actualitate 03.05.2024 11:29 Vizualizări4317 Autor: ZiarulNational
VIDEO // „PROIMOBIL”, analiză minuțioasă privind  perspectiva PREȚURILOR pe piața imobiliară până la finele anului. Când e cea mai bună perioadă pentru procurarea unei locuințe la un preț bun


Piața imobiliară cunoaște un dezechilibru între cerere și ofertă, iar până la sfârșitul acestui an prețurile imobilelor vor cunoaște o ascensiune, susțin experții în domeniu.

„Suntem noi cei care măsurăm temperatura, suntem ca un termometru, dar mai bine zis, barometru, pentru că noi putem prezice cum vor fi prețurile, bazându-ne pe o analiză și pe o expertiză. Și, având o ofertă totuși mică, în compararție cu cererea care crește în fiecare zi, noi putem prognoza că prețurile vor crește treptat. Sperăm că până la sfârșitul anului, când vom avea cel puțin 6 complexe noi, care vor lansa vânzările, se va stabiliza puțin piața”, a menționat directorul Departamentului vânzări ,,Proimobil", Eugeniu Țurcan.

Potrivit specialistului, actualmente este o perioadă favorabilă achiziționării unui imobil.

„Recomandarea mea pentru cei care vor să procure apartamente noi: trebuie să alegeți apartamentul și să-l procurați astăzi, pentru că astfel veți benificia de cel mai bun preț din această jumătate a anului", a subliniat Țurcan.

Sursa citată a adăugat că prețurile la apartamentele din complexele rezidențiale de la periferia orașului vor crește simțitor. „Sunt foarte puține complexe rezidențiale în centrul orașului și acum avem periferia care se dezvoltă, deci acea periferie care se dezvoltă, după expertiza noastră, maximum timp de un an, prețurile vor atinge aceleași niveluri care sunt acum în oraș”.

În procesul achiziției unui imobil, garantul succesului, cu prognoze și analize reale, sunt agenții imobiliari.

„Recomandarea mea pentru cei care sunt în căutarea unui apartament e simplă: apelați la un agent imobiliar profesionist, pentru că noi vă dăm o expertiză care este bazată pe o analiză făcută corect și pe un termen lung. De aceea, împreună cu noi alegeți cea mai bună ofertă pentru bugetul dumneavoastră”, a conchis reprezentantul ,,Proimobil".


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md