05:55:52 20.06.2024
Stiri

VIDEO // O nouă generație de LIDERI în R. Moldova. Circa 200 de copii din republică au urmat un curs de LEADERSHIP predat și la Harvard

Actualitate 25.05.2023 09:13 Vizualizări3094 Autor: Ziarul National
VIDEO // O nouă generație de LIDERI în R. Moldova. Circa 200 de copii din republică au urmat un curs de LEADERSHIP predat și la Harvard


Circa 200 de copii din R. Moldova au fost instruiți în cadrul unui program de leadership care este predat și la Universitatea Harvard. Proiectul, organizat de Clubul „Liderii Mileniului Trei”, s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute cu o festivitate de absolvire.

Sponsorul programului, omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, a scris pe Facebook că tinerii care au participat la proiect învață la liceele din municipiile Chișinău, Bălți și din orașele Strășeni, Orhei, Călărași, Șoldănești și Tighina.

„Pe mine mă leagă de Clubul „Liderii Mileniului Trei” o relație care durează de mai bine de 6 ani. Și de fiecare dată mă bucur enorm când văd cât de mulți tineri talentați avem și cum, de la an la an, interesul pentru leadership din partea acestei generații este tot mai mare. Felicitări Clubului „LMT” pentru finalizarea cu succes a proiectului și mulțumesc că mi-ați oferit posibilitatea, în toți acești ani, să sprijin și să fiu și eu parte a acestui program important”, a mai scris Ciuhrii.

„Liderii Mileniului Trei” este un program educațional în Arta de a Conduce. În Republica Moldova, acest proiect este implementat începând din anul 2016. Cursul este predat de către expertul în educație Marian Staș, din România, unul dintre autorii cursului predat la Harvard. Copiii au fost instruiți și pentru a fi formatori.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

17.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Pentru cine sună ala...

14.06.2024 09:03 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce diferă preferi...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md