13:51:48 04.06.2023
Stiri

VIDEO // O nouă generație de LIDERI în R. Moldova. Circa 200 de copii din republică au urmat un curs de LEADERSHIP predat și la Harvard

Actualitate 25.05.2023 09:13 Vizualizări1617 Autor: Ziarul National
VIDEO // O nouă generație de LIDERI în R. Moldova. Circa 200 de copii din republică au urmat un curs de LEADERSHIP predat și la Harvard


Circa 200 de copii din R. Moldova au fost instruiți în cadrul unui program de leadership care este predat și la Universitatea Harvard. Proiectul, organizat de Clubul „Liderii Mileniului Trei”, s-a încheiat la sfârșitul săptămânii trecute cu o festivitate de absolvire.

Sponsorul programului, omul de afaceri Ceslav Ciuhrii, a scris pe Facebook că tinerii care au participat la proiect învață la liceele din municipiile Chișinău, Bălți și din orașele Strășeni, Orhei, Călărași, Șoldănești și Tighina.

„Pe mine mă leagă de Clubul „Liderii Mileniului Trei” o relație care durează de mai bine de 6 ani. Și de fiecare dată mă bucur enorm când văd cât de mulți tineri talentați avem și cum, de la an la an, interesul pentru leadership din partea acestei generații este tot mai mare. Felicitări Clubului „LMT” pentru finalizarea cu succes a proiectului și mulțumesc că mi-ați oferit posibilitatea, în toți acești ani, să sprijin și să fiu și eu parte a acestui program important”, a mai scris Ciuhrii.

„Liderii Mileniului Trei” este un program educațional în Arta de a Conduce. În Republica Moldova, acest proiect este implementat începând din anul 2016. Cursul este predat de către expertul în educație Marian Staș, din România, unul dintre autorii cursului predat la Harvard. Copiii au fost instruiți și pentru a fi formatori.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!


Comentarii
Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
02.06.2023 09:01 Nicolae Negru Nicolae Negru // Resetarea Europei, l...

31.05.2023 09:00 Cazimir Țino Cazimir Țino // Uniunea Europeană - s...

29.05.2023 09:04 Ziarul National Nicolae Negru // „La ce bun o lume în...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că R. Moldova va adera la Uniunea Europeană până în 2030?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md