16:01:48 25.06.2024
Stiri

VIDEO // Izolat la nivel internațional, dar cu Șor și bașcana Găgăuziei în Piața Roșie, Putin amenință din nou cu armele NUCLEARE: „Forțele noastre strategice sunt mereu în alertă"

Actualitate 09.05.2024 12:12 Vizualizări2165 Autor: ZiarulNational
VIDEO // Izolat la nivel internațional, dar cu Șor și bașcana Găgăuziei în Piața Roșie, Putin amenință din nou cu armele NUCLEARE: „Forțele noastre strategice sunt mereu în alertă


Președintele Vladimir Putin a declarat joi, 9 mai, că Rusia nu va tolera nicio amenințare. Forțele nucleare strategice ale Rusiei sunt „întotdeauna” pregătite de luptă, a subliniat Putin în timpul discursului său din Piața Roșie cu ocazia paradei militare de 9 mai, în contextul tensiunilor legate de conflictul din Ucraina.

În Piața Roșie se află fugarul Ilan Șor, dar și bașcana Găgăuziei, Evghenia Guțul, inculpată în dosarul finanțării ilegale a fostului Partid „Șor”, dar și deputata Marina Tauber, cercetată penal în opt dosare la Chișinău.

„Nu vom permite nimănui să ne amenințe. Forțele noastre strategice sunt mereu în alertă", a spus Putin.

Președintele rus susține, pe de altă parte, că țara sa va face totul pentru a evita o confruntare globală.

„Respingem pretenția oricărui stat sau alianță la exclusivitate. Știm la ce duce exorbitanța unor astfel de ambiții. Rusia va face totul pentru a preveni o confruntare globală”, a declarat Putin, în cadrul paradei Victoriei, care a început joi în Piața Roșie.

Președintele Rusiei a declarat că „revanșismul, batjocorirea istoriei și dorința de a-i justifica pe actualii adepți ai naziștilor” fac parte din politica generală a elitelor occidentale de a incita noi conflicte regionale, ostilitate interetnică și interreligioasă și de a ține sub control centrele suverane și independente de dezvoltare mondială.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
24.06.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Scepticii și cobitorii

21.06.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Cu Europa sau cu Asi...

18.06.2024 15:59 Ziarul National Nicolae Enciu // „Au început trecerea...

Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md