00:17:43 13.08.2022
Stiri

VIDEO // Înregistrare ȘOCANTĂ cu un soldat rus, care e îngrozit de ce se petrece pe frontul din Ucraina. „Nu cred că-mi mai revin vreodată… Vor fi bolnav pe viață… Știi câte cadavre am văzut? Sunt peste tot… fără capete, fără picioare…”

Actualitate 07.07.2022 14:11 Vizualizări3951 Autor: Ziarul National
VIDEO // Înregistrare ȘOCANTĂ cu un soldat rus, care e îngrozit de ce se petrece pe frontul din Ucraina. „Nu cred că-mi mai revin vreodată… Vor fi bolnav pe viață… Știi câte cadavre am văzut? Sunt peste tot… fără capete, fără picioare…”


Un soldat rus a izbucnit în plâns într-o discuție cu soția sa, în momentul în care îi povestea ce se întâmplă pe frontul din Ucraina. Într-o interceptare prezentată de Serviciul de Informații al Ucrainei, soldatul spune că vrea imediat acasă, că nu mai poate să reziste măcar o zi în „războiul” declanșat de Vladimir Putin.

„Vreau acasă la voi… vă iubesc, dragii mei. Eu voi veni acasă și primul lucru pe care îl voi face e să merg la cimitir, la bunica mea. Ea e îngerul meu păzitor. Pe urmă voi merge pe la biserici, pe la toate mănăstirile din regiune… Eu voi rămâne bolnav, afectat pentru toată viața mea. Tu știi câte cadavre am văzut eu aici? În viața mea nu am văzut așa ceva, cadavre fără capete, fără mâni, picioare, fără nimic. În sicriele de zinc sunt aruncate bucăți de carne de om amestecate cu pământ. Cred că nu mă lecuiesc toată viața de aceste imagini macabre”, s-a plâns soldatul dislocat în regiunea Herson.

Acesta povestește că zilnic ar fi uciși câte 300 de soldați ruși.

De asemenea, soldatul îi transmite în lacrimi soției sale că, alături de colegii săi, e rupt de realitate, că acolo este cu totul altă lume.

„Nu îmi mai imaginez cum e să trăiești o viață normală, să cumperi ceva, să locuiești într-un oraș liniștit. Aici nu sunt mașini și oameni pe străzi. Peste tot drumuri distruse, clădiri distruse, tancuri explodate. Aici nu vezi oameni, dar e un haos total. Voi nici nu vă puteți imagina ce se petrece aici. Eu nu-mi imaginez cum voi putea reveni la o viață normală”, i-a mai transmis soldatul rus soției sale.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Michaeldox 07.07.2022 18:12

Tatiana 07.07.2022 21:33

Sa zdohneasca ucrainenni nazisti!

Samantaufe 08.07.2022 10:33

Comentarii
Promo
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
12.08.2022 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Guvernul Nataliei Ga...

08.08.2022 09:11 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dacă Putin îi ucide ...

05.08.2022 09:18 Nicolae Negru Nicolae Negru // Himera URSS și front...

Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Credeți că fostul președinte Igor Dodon trebuie investigat penal pentru TRĂDARE de PATRIE și CORUPȚIE?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md