10:29:44 21.04.2021
 
Stiri

VIDEO // Igor Dodon, mai presus de lege? Acesta îi asigură pe preoţi că NU vor fi amendaţi, chiar dacă vor încălca restricţiile impuse de CSE: "Amenzi nu o să fie. Băieţi, asta nu daţi în direct"

Politică 18.04.2020 21:36 Vizualizări3077 Autor: Ziarul National
VIDEO // Igor Dodon, mai presus de lege? Acesta îi asigură pe preoţi că NU vor fi amendaţi, chiar dacă vor încălca restricţiile impuse de CSE:


Preşedintele Igor Dodon spune una la televizor şi altceva în privat. Şeful statului a declarat astăzi că următoarele 12-24 de ore sunt decisive în privinţa răspândirii COVID -19 şi a îndemnat oamenii să nu meargă la biserică în Noaptea Învierii. Mai mult, oficialul a spus că la fiecare biserică va fi cel puţin un poliţist, care va aplica legea în privinţa celor care încalcă restricţiile.

Pe de altă parte, preşedintele Dodon i-a asigurat pe mai marii Mitropoliei Moldovei că nu vor fi amenzi. Declaraţia a fost "scăpată" în această seară, în cadrul ceremoniei de împărţire a Focului Haric slujitorilor bisericii.

Fără să ştie că e filmat, Igor Dodon s-a apropiat de preoţii care au venit să ia Focul Haric.

Citește și: VIDEO // FOCAR de coronavirus într-un sat din R. Moldova – 39 de cazuri într-o singură zi. Cazurile de COVID-19, tot mai multe. Dodon: „Următoarele 12-24 de ore sunt DECISIVE. Nu mergeți la biserică”

„Deja să ne iertați cu situația asta, cu restricțiile. Noi toți suntem în situația asta. Credeți că nouă ne este ușor?", s-a justificat Dodon pentru decizia Comisiei pentru Situaţii Excepţionale, care interzice organizarea slujbelor cu participarea enoriaşilor.

Preoţii au prins la curaj şi au avut o singură solicitare faţă de Igor Dodon.

"Puteți amenzi să nu ne puneți măcar, Igor Nicolaevici, în noaptea asta?".

"Amenzi nu o să fie. Dragi părinți, ascultați-mă pe mine... Eu am vorbit și cu Mitropolitul (băieți, asta nu dați în direct)", le-a cerut Dodon cameramanilor.

Când şi-a dat seama că nu a spus ce trebuie, şeful statului a adăugat: "Numai străduiți-vă, vă rog, să nu încălcăm, să nu fie aglomerație...”.

Prietenii tăi merită să știe ASTA!

Stiri relevante
Top stiri

Tarnacop 19.04.2020 07:03

Sa fiu iertat, in ziua Sfintelor Pasti, dar cine-i Broscoiiul riios, minciunos, ticalos, pervers moral, specimenul imoral - care-si permite sa decida cine-i pasibil de raspundere in fata legii, si cine poate s-o incalce, la permisiunea lui. DODON - ESTI UN BLEG CRIMINAL SI PROST CA NOAPTEA>.

Comentarii
Sisteme SSM
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce moldovenismul ...

16.04.2021 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Dodon, de la „kuliok...

13.04.2021 10:58 Ziarul National Alecu Reniță // Amintiri din viitor: ...

Meteo in Moldova
Horoscop
Vezi horoscopul tău pentru astăzi
Capricorn
Vărsător
Pești
Berbec
Taur
Gemeni
Rac
Leu
Fecioară
Balanță
Scorpion
Săgetător
Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Când credeți că ar trebui să fie organizate alegerile parlamentare anticipate în R. Moldova, după ce Curtea Constituțională a stabilit, pe 15 aprilie, circumstanțele pentru dizolvarea Parlamentului?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2021. Toate drepturile sunt rezervate

Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md